2777
2789
عنوان

فقط اگر چنین شرایطی دارید باید بچه دار بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 58 پست

اگه پدرو مادری ملک داشته باشن و وقتی پسرشون شکست مالی خورده باشه و نیاز مالی داشته باشه کمک نکنن آیا اون پدرو مادر پدرو مادر خوبی هستن؟و اینم بگم. پسرشون از همه لحاظ بچه ی خوبی براشون بوده و هست آیا این پدرو مادر عذاب وجدان نمی‌گیرین 

وای امان از کارت کیمدی من سری کاملش رو باید بخرم ۵۰۰ و خورده ای هستولی بچه های جاری ام باید سه ماه د ...

پسر من واقعا صبر نداره سه ماه😂😂بخاطر همین پنج روزش کردم

وای خیلی باحال بود جارو کردن خونه😂👌

منم همین بودم به علاوه نکهداری از فرزند شیطون و کوچیک خونه😁

شایدم بخاطر همون بزرگ کردن داداش کوچیکه هست الان مامان خوبی هستم😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من واقعا صبر نداره سه ماه😂😂بخاطر همین پنج روزش کردموای خیلی باحال بود جارو کردن خونه😂👌منم هم ...

شما بچه هم نداشتی مامان خوبی میشدی

توی ذاتت هست

صبور و منطقی

باید برات یه شلوار کوردی شش متری شش دوخت جایزه بخرم

❤️😍

کاربر محبوب منی

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

شما بچه هم نداشتی مامان خوبی میشدیتوی ذاتت هستصبور و منطقیباید برات یه شلوار کوردی شش متری شش دوخت ج ...

عزیزمنی شما محبت دارین به من♥♥♥

فقط جایزه ات🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شماهم یکی از خوبان سایتین👌👌که خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم توی این چندسال که عضو هستم😍😍😘😘😘

میگم که عزیزم دلشون نمیاد مالشون رو بفروشن دورا دور میشناسم و همش تعجب میکنم که چقدر میتونن بی محبت ...

منم زیاد دیدم اطرافم

و برعکسشم حتی یه پدرو مادربودن توی پیری خونشون فروختن دادن بچه اشون که ورشکست شده بود الان خودشون توی آپارتمان کوچیک مستاجرن..

از هیچ چیز تعجب نکن گلم آدمیزاد هرکدوم یه جوره  که من و شما محاله بتونیم از هدف همشون سر دربیاریم