2777
2789
سلام عزیزم منم سزارینم اولین شکمشما اختیاری سزارین میشی؟من هنوز ساکمو جمع نکردم چیا گذاشتین شما؟

اره گلم من اختیازی میرم.

۴دست لباس دودست سرهمی دودست دکمه دارکت شلوار.

شیشه شیر.پستونک.حوله.دستمال مرطوب.پودبچه.کرم و وازلین.جوراب.دستکش.کلاه.پتوپیج.شیردوش.

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم تنگ شد واسه اون روزایی که نی نی توی دلم بود غر میزدم کی تموم میشه کی میای بیرون

دلم تنگ شد واسه روز زایمانم خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که شکر کردنی هستن و من فراموش میکنم شکرشون کنم 😍 خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه و بچه های سالم و صالح به همه کسایی که می‌خوان بده 😍

استارتر طبیعی هستی یا سزارین ؟ اگر طبیعی هستی تاپیک ۱۴ مهر من رو بخون به شدت به آسون شدن زایمانت کمک می‌کنه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اره گلم من اختیازی میرم.۴دست لباس دودست سرهمی دودست دکمه دارکت شلوار.شیشه شیر.پستونک.حوله.دستمال مرط ...

عزیزم کرم و وازلین برای چی؟

و اینکه لباس مگ‌فقط ست بیمارستانی لازم نیس؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم کرم و وازلین برای چی؟و اینکه لباس مگ‌فقط ست بیمارستانی لازم نیس؟

برای دست و پاش.بعضی نی نیا ب پوشک حساسیت نشون میدن ممکنه لازم باشه.

من ست بیمارستانیشو نگه داشتم موقع خونه اومدن بپوشونم.

دودست لباس اضافه برداربچس ممکنه خرابکاری کنه اسهال بیفته لباسش کثیف بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
به هیچی فکر نکن و تا میتونی بخواب چون بچه دنیا بیاد حسرت یه خواب به دلت میمونه

مرسی گلم حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم منم سزارینم اولین شکمشما اختیاری سزارین میشی؟من هنوز ساکمو جمع نکردم چیا گذاشتین شما؟

عزیزم اگر بیمارستان خصوصی میری خودشون همه چی میدن.. من اولیو رفتم خصوصی دومی دولتی.. برای دومی دو دست لباس بردم و کلاه و پتو دور پیچ 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ببخشید ی سوال دیگ پودر بچه برای چی؟

وسط پاهاش عرق سوز نشه چون تازه بدنیامیان پاهاشون کوچولوعه پوشکا براشون بزرگه ممکنه عرق سوز بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اگر بیمارستان خصوصی میری خودشون همه چی میدن.. من اولیو رفتم خصوصی دومی دولتی.. برای دومی دو دس ...

بیمارستانم نیمه خصوصیه و من بخش ساده میرم ، نمیرم میدن یا م ولی برا اختیاط برمیدارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وسط پاهاش عرق سوز نشه چون تازه بدنیامیان پاهاشون کوچولوعه پوشکا براشون بزرگه ممکنه عرق سوز بشن

پس کالاندولا رو برای چی استفاده میکنن؟

ببخشید انقدر سوال میپرسم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40