2777
2789

خیلی آدمای خوبی هستن و معتقدن وظیفه اس که هر چی از دستمون برمیاد کمک کنیم به بقیه اما زیاده‌روی میکنن همین باعث میشه مردم ازشون سواستفاده میکنن مخصوصا بابام وای دلم میخواد سرمو به دیوار بکوبم هزار بار گفتم اما گوش نمیده میگم زیاده‌روی نکن بعضی وقتا نه بگو اما یاد نمیگیره دو نفر ازش تشکر میکنن یا تعریف میکنن دیگه جوگیر میشه واویلا 😑مامانمم اینجوریه که مثلا یه آدم رندوم تو صف نونوایی یا چمیدونم مطب دکتر سفره ی دلشو باز میکنه از بدبختیاش میگه مامانم خیلی پیگیر میشه که بهش کمک کنه مثلا یه بار یه خانمی گفته بود ۶ ماهه موز نخوردم مامانم ازش شماره و آدرس گرفته براش دو کیلو موز خریده بود بعد زنه یه سری دیگه  برگشته بود گفته بود بچم دلش فلان غذا رو میخواد نداریم مامانم رفته بود مواد اولیه شو خریده بود براش بعد دوباره زنگ زده بود که اره شوهرم باید عمل کنه انقد هزینه ش میشه گفتم مامان تروخدا بس کن این داره سواستفاده میکنه ما خودمون پولدار نیستیم که کمکعلی 🥴 تا صب تعریف کنم از سواستفاده هایی که از مامان بابام شده تموم نمیشه 

بگین من درست میگم یا اشتباه میکنن تروخدا

خدا حفظشون کنه ، قدرشون رو بدون

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.