2777
2789
وسط پاهاش عرق سوز نشه چون تازه بدنیامیان پاهاشون کوچولوعه پوشکا براشون بزرگه ممکنه عرق سوز بشن

سالهاست ممنوع شده پودر بچه.. پماد بابد بزنی زینک 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
از چی؟ شما ک ی بار تجربه کردین..

اولي تهران بودم

دكترم عالي بود

اندازه يه پريودم درد نداشتم

ولي كلا ميگن دومي سخت تره

بعدشم بندرعباسم

نميدونم اينجا مثل تهران هست يا نه

البته فكر ميكنم نيست

تو اتاق عمل به هوشم

اون امپول توي كمر

اينكه لحظه عمل فقط درد نداري اما حس ميكني همه چيو

دستي كه ميره تو شكم

بچه رو ميخوان دربيارن انگار يه عضو از بدن رو ميكشن بيرون

حوصله بخيه ندارم

خيلي سخته

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس کالاندولا رو برای چی استفاده میکنن؟ببخشید انقدر سوال میپرسم ...

نمیدونم من بچه بزرگ نکردم من از داروخانه ست کامل شوینده بهداشتی نوزاد خواستم ک یه پک کامل داد و توضیح داد ک اینا چیه همین

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سالهاست ممنوع شده پودر بچه.. پماد بابد بزنی زینک

تو پکی ک براش خریدم داره اره دیدم پماد زینک.

ازداروخانه پک شوینده نوزادی خواستم داد همه چی توش داره

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام ببخشید ی سریا میگن تا پنج روز اول نباید چیزای گرم بخوری بچه زردی میگیزه درسته؟و اینکه میشه تو خ ...

من کل دوره بارداری دومم خرما خوردم. شوهرم میگفت خودت به تنهایی 30 کیلو خرما خوردی. البته من بارداری اولم حتی یه دونه خرما هم نخوردم. 

هر دو پسرم نوزادی زرد شدن. پسر بزرگم زیر 10 بود و توی خونه رفت زیر نور. پسر دومم تقریبا 11 بود. ولی چون پسر کوچکیه‌م وزنش خیلی خوب بود دکتر گفت نیازی به درمان نداره. همون خرما باعث شد پسرم وزنش خوب بشه. پسر اولم 3200 وزنش بود پسر دومم 3850.

حتی خون بند نافشونو که برداشتم اونجا هم مشخص بود چقدر خرما تأثیر داشته. برا پسر بزرگم نزدیک 800 میلیون سلول بنیادی فریز شد و برا پسر کوچکیه‌م بالای 1میلیارد و 200. خود مسئولش تعجب کرده بود. 

عزیزم انشالله براتون به راحتی بگذره

ممنون عزيزم

اگه باردار هستين ان شاالله براي شما هم عالي و راحت باشه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35