2777
2789

مامان دوقلوهایی هستم که بابت شرایطشون مدتی بستری بودم خانما عده ای درجریان هستن ودعاگوی دوقلوهام بودن وهستن لطفا هنوزم به دعاهاتون ادامه بدید ۳۲هفته به دنیا اومدن دیروز اورژانسی عمل شدم بچه ها هردو گفتن. خوبن اما اکسیژن بهشون وصله وسروم رفتم دیدمشون فقط گریه کردم ودلم اتیش گرفت گفتم. مادرتون بمیره که اینجوری هستید طفلکا انقدر بچه های کوچولو تودستگاه بودن گریه میکردم ودعامیکردم. امروز مرخص شدم اومدم خونه بخیه هام هنوز خیس وتازست رفتم دوش گرفتم گفتم فردا انشالله برم ببینمشون شهر دیگه هستن اما خانوادم نمیزارن شوهرم میگه بخیه هات عفونت. میکنه ۱ساعت ونیم راه کجا هرروز پاشی بری وبیای گفتم درکم نمیکنید چه به حالم خودم اینجا ودلم داره تیکه میشه از دوری بچه هام توروبه هرکسی میپرستید توروبه حق خانم فاطمه زهرا توروبه بزرگی مادر اقا ابلفضل خانم ام. البنین توروبه بزرگی خداوند واسه دوقلوهام دعاکنید صحیح وسلامت بیارمشون خونه دلم داره تیکه میشه از دوریشون دعاکنید زودتر صحیح وسلامت بیارمشون. خونه پیش خودم واسه تمام بچه های اونجام هم دعاکنید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.