2777
2789
عنوان

خودم اینجام وبچه هام جایی دیگه دلم داره کنده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 41 پست

بیمارستان دولتیه؟اتاق مادران داره؟اگه داره بری بهتره 

خدابزرگه ،تموم میشه ،این روزا میشه خاطره 

دخترم ،یک وپانصد به دنیااومد ،یک ماه سخت بیمارستان بودم 

ولی من سزارین بودم ،ازروز که ترخیص شدم ،پاشدم اونجا بودم  وازروز نهم بهش یک سی سی شیر دادم

روزای خیلی خیلی سختی گذروندم ،خونریزی معده کرد دومین روز واتفاقهای وحشتناک 

خداروشکرگذشت 

عزیزدلم براشون حمد شفا خوندم خیالت راحت سلامت میان گلم تحمل کن شوهرت راست میگه دوتا نی نی خوشگلت به ...

ممنونم جانم خدا عزیزاتون رو حفظ کنه انشالله آلان که مادر شدم میفهمم هیچی مهم تراز بچه هات نیست حتی حاظری از جون و سلامتی وخودت بزنی دیدمشون طاقت نداشتم فقط گریه میکردم میگفتم عمرم رو عمرتون. مامان هرچقدر سختی کشیدم باهام سختی کشیدین این ۸ماه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جونم خدا نگه داره برات 😍بسلامتی میان بغلت نگران نباشوزنشون چنده؟ منم ۳۱ هفته و ۴ روز زایماک کردم

ممنونم جانم انشالله 

خدا عزیزاتو حفظ کنه 

یکیشون ۱۵۰۰یکیشون ۱۷۰۰ 

کوچولو بودن گفتن حالشون خوبه از شکمم که درش اوردن امروز که رفتم دستگاه تنفس وسروم وصل بود بهشون گفت باید به رشدشون ادانه بدن تا به حالت نرمال برسن انشالله

ممنونم جانم انشالله خدا عزیزاتو حفظ کنه یکیشون ۱۵۰۰یکیشون ۱۷۰۰ کوچولو بودن گفتن حالشون خوبه از شکمم ...

روندش همینه منم بچه هام ده روز بستری بودن 

دوتاش ۱۸۵۰ یکیشم ۱۷۵۰

دوتاشون ۲۴ ساعت زیر دستگاه تنفسی بودن یه هفته ام بخاطر زردی بستری بودن 

منم نث تو بچه هام یه شهر دیگه بودن خودم یه شهر دیگه

ممنونم جانم انشالله خدا عزیزاتو حفظ کنه یکیشون ۱۵۰۰یکیشون ۱۷۰۰ کوچولو بودن گفتن حالشون خوبه از شکمم ...

اینقدر نا امید بودم که به همسرم گفتم شناسنامه نگیریم حالا خدایی نکرده اگه نمونن چی 

کارم همش کریه

دیگه اومدم خونه دوش گرفتم  همش داشتم دعا توسل و زیارت عاشورا میخوندم 

فرداش زنگ زدن گفتن بیایین برا شیردهی اون دوتا قل از زیر دستکاه بیرون اومدن

روندش همینه منم بچه هام ده روز بستری بودن دوتاش ۱۸۵۰ یکیشم ۱۷۵۰دوتاشون ۲۴ ساعت زیر دستگاه تنفسی بودن ...

میرفتید میومدید یا اونجا بودید؟ من درد رو تحمل. میکنم بخاطر دیدنشون اما خانوادم وهمسرم میگن اذیت میشی هنوز اصلا بخیه هات خونه کجا هرروز ۱نیم ساعت بری وبیای دلم طاقت نداره ازاینجا ایت الکرسی دعا وزیارت میخونم والتماس خدا میکنم. معجزشو بهم نون بده مثل همیشه و ضامن اهو ضامن سلامتی بچه هام بشه

اینقدر نا امید بودم که به همسرم گفتم شناسنامه نگیریم حالا خدایی نکرده اگه نمونن چی کارم همش کریهدیگه ...

الهی صدهزارمرتبه شکر منم کارم فقط گریست اما دعا میکنم زیارت میخونم واز خداوند معجزه میخام 

میرفتید میومدید یا اونجا بودید؟ من درد رو تحمل. میکنم بخاطر دیدنشون اما خانوادم وهمسرم میگن اذیت میش ...

دوروز اول که بچه ها زیر دستگاه بودن شهر خودمون 

بعد دوروز رفتم همونجا که بستری بودن nicu بودن اتاق مادر داشت موندم تا مرخص شدن برگشتیم

الهی صدهزارمرتبه شکر منم کارم فقط گریست اما دعا میکنم زیارت میخونم واز خداوند معجزه میخام

فقط دوش ابگرم بگیر و خوراک مقوی بخور چون بعد اینکه از زیر دستگاه بیرون بیان باید مدام شیرتو بدوشی بهشون بدی چون فکشون جون نداره میک بزنن و احتمالا شیر پری بلید کمکی بهشون بدی تا زودتر وزن بگیرن

دوروز اول که بچه ها زیر دستگاه بودن شهر خودمون بعد دوروز رفتم همونجا که بستری بودن nicu بودن اتاق ما ...

میگن اونجا پاکیزه نیست منم شرایطم واسه بودن وموندن مناسب نیس واسه همین میگم میرم ومیام اما توجاده هم اذیتم بابخیه هام 

میگن اونجا پاکیزه نیست منم شرایطم واسه بودن وموندن مناسب نیس واسه همین میگم میرم ومیام اما توجاده هم ...

نه فعلا نرو تا بیمارستان تماس بگیرن 

چون بعدش به خودت احتیاجه 

منم یه دونه از بخیه هام عفونت کرد از بس سرپا بودم بخاطر بچه ها