2777
2789
عنوان

خودم اینجام وبچه هام جایی دیگه دلم داره کنده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 41 پست

عزیزم درگت میکنم ..منم پسرم بخاطر زردی بالا  چند روز بستری بود عد زهمش گریه میکردم دلم خالی نمیشد..طبیعی بخاطر هورونا .....هیچ کس این حال مادر تازه زایمان کرده نمیفهنه.....یادم میاد باز گریه م میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فعلا نرو تا بیمارستان تماس بگیرن چون بعدش به خودت احتیاجه منم یه دونه از بخیه هام عفونت کرد از بس ...

الان دردم کمتر به همسرم گفتم تاظهر بره بچه هارو ببینه خیالم راحت شه وگرنه خودم میرم حتی اگر درد بکشم هیچی وهیچکس مهم تراز بچه هام نیست میدونم این حالمو درک میکنید

عزیز از ته قلبم واست آرزو میکنم که دوتا کوچولوی قشنگت خیلی زود ، صحیح و سالم بیان پیشت 😍🌹راستی دخت ...

ممنونم جانم خدا عزیزاتو حفظ کنه 

انشالله توکل برخدا واهل بیت 

پسرن ❤❤

من کاملا درکت میکنم منم پسر اولمو ۳۵ هفته زایمان کردم بدترین شب زندگیم شبی بود ک دست خالی و بی بچه خونه بودم خیلی سخت گذشت

ولی من یادمه اون زمان بیمارستان اتاق مادران داشت منم دوام نیاوردم رفتم اتاق مادران پیش پسرم باشم

وای از اون استرس وای از اون گریه ها داغم تازه شد گفتی  

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

بهتری عزیزم؟ رفتی بچه هاتو دیدی ؟ چطور بودن امروز؟

سلام عزیزم بهترم گلم دردشدید داشتم همسرم رفت دیدنشون الحمدالله بهترن گفتن فردا خودم برم پیششون ممنونم از دعاهاتون به لطفت ودعاهاتون ادامه بدید توکل برخدا واهل بیت ودعاهای عزیزان