2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 112542 بازدید | 399 پست

منم ب رسم ادب نهایت احترام وپذیرایی رو میکردم.... و ب روم نمیاوردم ک بدم میاد ازش.

چون عقیده داشتم نباید برا مهمون کم گذاشت

ولی سر آخر انقدر جلف بازی داشت ک چند روز پیش شوهرم یه مشکل جسمی پیش اومد و اینام زودی ب بهونه یه مشکل کوچیک پاشدن اومدن خونه ما😐

ب شوهرم گفتم حق نداری خوشامد بگی

اون خانم اومد تو و اومد با من روبوسی کنه من فقط وایسادم اون منو بوسید😂

ب شوهرم سلام داد منم یه چشم غره ب شوهرم رفتم اونم خودشو زد ب نشنیدن

باهاش احوال پرسی نکردم اونم خودشو با خواهرشوهرم سرگرم کرد

اگه مطمئنی که قصدش ایجاد ارتباط با شوهرت بوده که کار خوبی کردی، اما اگه حتی یک درصد شک داری و مطمئن نیستی، امیدوارم خدا از گناهت بگذره. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😀😀بهت تبریک میگمتو دچار مرض توهم نیستی

واقعا؟میگم زشت نباشه هیچکس چشمش دنبال شوهر من نیست😂😂😂😂😂

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
من به عمرم همچین موردی ندیدمبه نظر بیشتر توهم خانماستیکی پوشش ازاد باشه یا کلا اجتماعی باشه فکر میکن ...

نه عزیزم توهم نیس...من خودم دیدم یکی از فامیلامون که جداشده مستاجر مادرم اینا بود مادرمم وقتی ما اونجابودیم چون تنها بودمیگف بیابالا. وقتی شوهرم بوداین خانم میومد بقدری ادکن میزد وارایش میکرد نگم برات.یا روبروی شوهرم میشست پاهاشو باز میکرد و یطور زشتی مینشست من خجالت میکشیدم بعد دیدم وقتای دیگه اینجوری نمیاد و منظور داره منم پاشو بریدم

حالا تاپیکاشونو میخونی تا شوهراشون بیکار و چاق و بچه ننن😀

اصلا گذشته از ظاهر شوهرا چرا خانما انقد میترسن از از دست دادن شوهراشون؟یعنی همه کمان به دست دنبال شکار یوزارسیفای اینان؟

باورت میشه تو یه فستیوالی یه بار یه خانم متاهل بچه دار که کنارم نشسته بود داشت فیلم می‌گرفت گوشیش افتاد زمین جلوی پا یه مرده رهگذر، خم شد برداره وقتی مراسم تموم شد و داشتیم می‌رفتیم زن اون مرده فریاد کشان اومده با حرفای رکیک و زشت که ای فلان کاره چرا داری به شوهر من نخ میدی و یه دعوای بدی شد شوهره بدبخت نمی‌دونم کجا بود وقتی  اومد سنگ رو یخ شد هزار بار از زن و شوهر معذرت خواهی کرد که زن من مشکل روانی داره و به همه مشکوکه شما ببخشینش 😑

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خلاصه مجبوری فقط در حد چند جمله و پذیرایی چای و میوه ...

بااین وجود شوهرم ب پدرشوهرم یه جمله عادی گفت این خانم شروع کرد ب قهقهه بلند 😐 ک شوهرم برگرده نگاش کنه

اونم ک از ترسش اصلا نگاه سمت مارو نمیکرد😂

خلاصه بلند شدن برن بر خلاف رسممون حتی تو حیاط هم نرفتم چ برسه ب دم در

حالا ب نظرتون منظورمو گرفته ک دیگه خونم نیا 

یا نه😂

گلم دختر ای پس مانده زنای عقده ای کومعتقدن حیف شدن زیادن تو جامعه جنسشون هم خرابه

عزیزم دیگه قرار نیست به هرکسی از راه رسید تهمت خراب بودن بزنیم که یه خورده هم بنارو بزاریم بر پایه اعتماد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه عزیزم توهم نیس...من خودم دیدم یکی از فامیلامون که جداشده مستاجر مادرم اینا بود مادرمم وقتی ما اون ...

عزیزم خوب کردی  بالاخره یکی باید جمشون کنه جامعه رو ب کثافت کشیدن  اضافی های رودست مونده