2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 112988 بازدید | 399 پست
شوهرش بنده خدا از عالم بی خبرهیادمه چن سال پیش بهم میگف شوهرم نفسش پاکهفک کنم شوهرش از نظر جنسی براش ...

وای هرچیزی دلیل بر این رفتارا نمیشه ک ایشون مشکل دارن کلا بنده خدا همسرش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کاری کردی باورت نمیشه چند تا دختر جلوی من به عشقم نخ میدادن و خودشیرینی میکردن حتی فروشنده ی مغا ...

خیلی دل آدم خنک میشه 😁

شوهر منم محلش نمیزاره 

ولی ذات طرف خرابه دیگه....فک کنم کمبود توجه و جنسیم داره

خیلی دل آدم خنک میشه 😁شوهر منم محلش نمیزاره ولی ذات طرف خرابه دیگه....فک کنم کمبود توجه و جنسیم دار ...

اره خوب کاری کردی آدم باید مواظب زندگیش باشه اینا تا طرف رو به راه بد نکشونن ول کن نیستن خیلی از اینا دیدم

خب معلومه ک خوب کردی،تازه بدتر ازاینم باید میکردی اینی ک تو تعریف کردی اگ بش بگن شوهرت گوزیده پامیشه ...

😂😂😂😂دلت شاد خیلی خندیدم

آره واقعا

موندم از چی شوهر من خوشش میاد والا

منم نی نی سایتی ام چرا هیچکی به این خرس که کنارم خوابیده و خرو پف می‌کنه نظر نداره، اوف بر من با این ...

قدرشو بدون خیلیا تو حسرت اون خرسن اگه نداشتی اونوقت میفهمیدی چه کنجی داری

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خب معلومه ک خوب کردی،تازه بدتر ازاینم باید میکردی اینی ک تو تعریف کردی اگ بش بگن شوهرت گوزیده پامیشه ...

نه دیگه گوزیدن رو نمیاد 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکی ازجاری هام ازاین مذهبی های افراطیه که همه میگن وای جاش توبهشت ولی انقدر پست میخواست که منواذیت کنه باشوهرم گرم میگرفت توخیابون منومی دید سلام میکردم جواب نمیدادروشومیکرداونور بعدجلوشوهرم میگفت سلاممممم عزیزمم هردقیقه خودشومیزدبه مریضی که جلب توجه کنه هرجاشوهرموتنهاگیرمی اورد میگرفتش به صحبت که منوحساس کنه اینکارارومیکنه که میخوادمنواذیت کنه

گاهی انسانم آرزوست
اه از این زنای ایکبیریه پسنمیتونی به شوهرت بگی باهاشون قطع رابطه کنه؟ از خانوادهٔ خودتونه یا همسرت؟

چرا نمیتونم 

والا ما خونه اونا نمیریم اصلا

اونا ول کن ما نیستن

یکی ازجاری هام ازاین مذهبی های افراطیه که همه میگن وای جاش توبهشت ولی انقدر پست میخواست که منواذیت ک ...

متوجهم ...منم نمیدونم این میخواد منو ناراحت و عصبی کنه 

یا کلا خرابه

خیلی دل آدم خنک میشه 😁شوهر منم محلش نمیزاره ولی ذات طرف خرابه دیگه....فک کنم کمبود توجه و جنسیم دار ...

درکت میکنم منم کاری کردم که شوهرم بلاکش کرده حالا ازخونواده شوهرم متنفره  ولی جلوشون فقط زبون می ریزه

گاهی انسانم آرزوست

نسبت به بقیه آثار مدیری خیلی ضعیفه ولی در کل سرگرم کننده اس برام به خاطر ژاله صامتی بیشتر می بینم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...