2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 166157 بازدید | 493 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا گذشته از ظاهر شوهرا چرا خانما انقد میترسن از از دست دادن شوهراشون؟یعنی همه کمان به دست دنبال شک ...

شوهرمن بعدازفوت عموش هرروزمیرفت قبرستون چون خیلی وابستش بودولی من فقط پنج شنبه میرفتم باهاش ی دخترعمه داره اینقدبهش میچسبیدمن خندم میگرفت همه فهمیده بودن اخه دخترعمش عاشقش بودهمه میدونستن منم بهش گفتم دیدی مریم چقدبهت میچسبه اخی دام میسوزه واسش هنوزعاشقته عصبانی شددادکشیدسرم گفتم نازنکن مگه خودت ندیدی ولت نمیکنه برام مهم نیست اصلاولی دلم براش میسوزه

من تازه عقد کرده بودم شونزده سالم بود یکی از فامیلای دور مامانم اینا تو بیمارستان رو صندلی نشسته بود پاهاشو ازهم باز کرده بود زول زده بود ب شوهرمن ... به حدی ک شوهرم گفت این چرا اینجوری میکنه ... حداقل یه پلک بزنه... میخوام بگم بعضی از زنا واقعا خرابن

حالا تاپیکاشونو میخونی تا شوهراشون بیکار و چاق و بچه ننن😀

کار به تحفه بودن یا نبودن شوهراشون ندارم ولی ی چیز و خوب میدونم با اینکه متاهل نیستم ولی دیدم یه حسادتی بین تموم خانما هست حالا شدتش مختلف ولی اونا به اون مرد حسودی نمیکنن یا حتی گاهی نمیخوان که با تون مرد باشن گاهی فقط و فقط حسادتشون روی زن اون طرف و نمیخوان زن طرف کنارش باشه و حتی گاهی خودشونم قصد ندارن کنار اون مرد باشن فقط میخوان دیگه زن اون مرد. تو جشم اون مرد. نباشه علتش هم نمیدونم چیه ولی نیشه گفت تجربه من میگه که آدمای اطراف من همشون یا اکثریتشون این حس توشون پیدا میشه

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

عیبهای ظاهری شو نشمار گناه داره

اینکه یکی به شوهرت گیر بده رو حق داری و هر کاری کردی حقش بوده

فقط از شما تعجب میکنم یعنی نمیتونی جلوی اومدنش رو بگیری؟؟؟

نسبتش خیلی دوره شاید فقط مجلس ختم یا عروسی ببینید همو که اونم چاره ای نیست

بقیه  جاهارو باید مدیریت کنی

منم وقتی از یکی خوشم نیاد تنها کاری که میکنم اینه که دیگه نبینمش

و خلاص

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بنظرتون کارم زشت بود یا اصلا درحدی نبود ک بفهمه منظورم اینه از ما بکش بیرون

فعلا برای شروع ادب کردنش خوب بوده اگه بازم به کار خودش ادانه داد ینی دست بردار نیست حالا حالاها . حواست باشه

وای چه زنی...از حالا جلوشو بگیر اومد بدتر کن بازم کارشو ادامه داد پیغام دست اینو اون بده براش ببرن بازم تمومش نکرد برو بشورش بزارش رو بند که ان شاءالله دیگه تموم کرده باشه...اگر ازین کارا کرد جایی دیدیش یه حرفی پیش بکش بگو وای چه دورزمونه بی حیایی شده زن خراب چه زیاد شده 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خونه خودته زندگی خودته واقعا نمیتونی جلوشو بگیری بپیچونش تموم شه بره شده پیغام دست اینو اون بده بگو از فلانی خوشم نمیاد اینم هی جاش خونه منه حالا منظورش چیه خدا بهتر میدونه مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من خودم بشخصه به دختر خاله ی شوهرم و شوهرم بشدددت شک داشتم که دنیا اومدن دخترم به طرز عجیبی رفتارشون عوض و دختره دیگه تو هیچ جمعی نیومد و کلا با مادرش قطع ارتباط کردن 

همش میگم اگر واقعا ذهنیت من درست بوده و اون بیخیال زندگیه من شده خدا خیرش بده واقعا 

ببین یه سری از زنا از زنای مجرد یا اونایی که شوهرشون فوت شده یا ازش جدا شدند میترسندفکر میکنند هر کی ...

آره دقیقا منظورم همینه .... این خانمم کلا آدم حسودیه...نسبت ب خیلیا

من نگفتم شوهر من یوزارسیفه ولی نظر خودمم اینه این خانم میخواد جلب توجه کنه و تو زندگی من تلخی بوجود بیاره

اصلا گذشته از ظاهر شوهرا چرا خانما انقد میترسن از از دست دادن شوهراشون؟یعنی همه کمان به دست دنبال شک ...

میدونیم همه‌ی زنها عاشق و دلباخته‌ی شوهراشون نیستن.اما  میترسن که مبادا همسرتون بهشون خیانت کنه.

می‌دونی چرا؟

چون با خیانت همسرشون خانوادشون از هم می‌پاشه

انگار اون عمر و جوونی رو که پای اون مرد گذاشتن ریختن توی جوب

غرورشون له میشه،خورد میشن

گاهی عشقشون یک طرفه هست،ولی با خیانت تو دهنی بدی میخورن

میشن نقل مجلس فامیل و همسایه،یه مثَل تو حرف دیگران

اگه بچه داشته باشن،رو روح و روان و آینده‌اش اثر می‌زاره و خیلی خیلی تبعات دیگه.

این ترس صرفا بخاطر حس مالکیت نیست.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
چطور میتونید انقد سریع به همه تهمت بزنید چون میخنده خ راا ب بنظرم ذهن شما که خ را ب

باید تو موقعیت باشی ک متوجه بشی عزیزم.. فک کن  طرف ب تو محل نزاره خوش آمد نگه...پشتشو بهت کنه 

بعد با یه جمله شوخی معمولی تو سکوت خونه اون خانم با صدای بلند قهقه میزد ک شوهرم برگرده نگاش کنه 

اونم ک محل نداد😁