2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 143129 بازدید | 457 پست

سلام استاتر عزیز بله به نظر من تا حدودی متوجه سردی رفتار شماها شده ،حالا شما رفتار بعدی کمی سردتر از این باشه

بهذنظرم گاهی لازمه طرف رو ضایع هم کرد یک دعوای الکی درست کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بابا خیلی دورتر

من جات باشم خونم راهش نمیدم 

درو براش باز نمیکردم اصلا 

البته بازم بنظرم بد نشد 

الان دیگه فک کنم همه فهمیدن مشکلی چیزی داره 

فک کنم شوهرتم فهمیده از قصده کاراش 

حالا که فهمیدن کارت راحت تره 

دیگه اومدن د و باز نکن براشون اصلا راه شون نده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اتفاقا شوهر من اصلا تحفه ای نیستخودمم در تعجبم ک این خانم واقعا فازش چیه

وقتی شوهرت بو داده که خانمه پشت سرت همچین حرفایی زده میسپردی به خواهرشوهرت بش بگه دیگه خونت نیا

دوستان توی این روزها که طلا نوسان داره و احتمالا بالا میره تا عید نوروز بهتره پولهاتون رو حتی در حد صدهزارتومان و حتی کمتر به طلا تبدیل کنید سایت میلی یه جای مطمین هست و راحت همونجا هم میتونین بفروشین

اگر عضو شدین این کد معرف وارد کنید ۵ میلی بهتون رایگان میده  

milli_5e8st

من به عمرم همچین موردی ندیدمبه نظر بیشتر توهم خانماستیکی پوشش ازاد باشه یا کلا اجتماعی باشه فکر میکن ...

کلا اجتماعی یعنی با شوهر همه گرم میگیره بدون منظور اونم با اون ریخت و قیافه ی کذایی؟! 

یه زن توفامیل داشتیم با یه اقا هردو متاهل ریخته بودن روهم زنه هرجا اون اقا بود از ادکلن و ارایش و رنگ موی بلوند دریغ نمیکرد .و خیلی تابلو بازی درآورده بود و کم کم داشت لباساشو باز وباز تر میکرد که خواهرزنای اقاهه متوجه شدن مشکوکه پاشو بریدن اینم تافهمید چنان سلیطه بازی درآورد چنان ابرو ازاونایی که نذاشتن این بشینه جلو اون اقاهه دلبری کنه میبرد حرفایی پشتشون میزد که موبه تنت سیخ شه

لایک نکنید .توروخدا 

کاملا درست حس کردی

زن داداش خودم همش برای شوهر خواهرم که وضع مالیش خوبه 

همش عشوه و..میومد

همش بهش میگفت

فلانی تو چقدرررررررررررررر خوبی 

عالی 

خیلی آقاییی

در حالیکه اخلاق شوهر خواهرم عین سگ پاچه گیر 

تهش هم از وقتی از برادرم جد اشده

روزی صدبار بهش زنگ میزنه 

واقعا بعضی زنا ذات ندارن با این که میدونن طرف زن و بچه داره باز دنبال دلبری کردننیکی هم هست به بهونه ...

والا منم میخوام یکی ادب کنم چون شوهرم دلسوزه دیدم در نبود من ازش کار کشیده و حتی دعوتش کرده هیچ کدوم هم به من نگفتن دیگه انقد پرو شده پیش خودمم یه داداش تنگش می‌بنده ازش پول قرض می‌کنه شوهرم که به من بی حساب پول نمیده به اون قرض میده و اگه رقم پایین باشه میگه گناه داره شوهر نداره بچه کوچیک داره

اتفاقا شوهر من اصلا تحفه ای نیستخودمم در تعجبم ک این خانم واقعا فازش چیه

اصلا یه عده سمت مردای متاهل میان که نشون بدن من زن زیباتر عاقل تر و باهوش تر از زنت هستم نه اینکه شوهرا یا مردای ما خوب باشن و اونا دنبالش

میخاد بگه من بهتر از توام و د رمواقعی شوهرت منو ترجیح میده و این بهش قدرت میده کمبود توجه و عقده بیداد میکنه