2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا خریدی؟

عزیزم خواهش میکنم جواب بده به کمکت نیاز دارم گیج شدم 

اینکه تو هم بهداشت کار کردی هم بیمارستان اما گفتی ترجیح میدی برگردی بیمارستان در حالیکه بهداشت خیلی اسون تر و بهتره 

بگو چرا؟! 

عزیزم خواهش میکنم جواب بده به کمکت نیاز دارم گیج شدم اینکه تو هم بهداشت کار کردی هم بیمارستان اما گف ...

عزیزم من بیمارستان کار کردم اما تسهیلات زایشگاهی بودم یعنی افراد کمی رو ویزیت میکردم شلوغ نبود ولی پراسترس بود یعنی یه باردار بستری میکردم صفر تا صدش تا موقع زایمان با من بود تک ماما شیفت بودم و مسئولیتش زیاد بود مادر بدحال ، احیای نوزاد و...ولی .قطعا بیمارستانا شلوغتر بودن.و چندتا ماما هستن.پس کار بیمارستانی هم سنگینه اما بهداشت شما مراقب سلامت میشی و باید شاخص بگیری آمار و پنل و این چیزایی که اصلا به رشتمون مربوط نیست و حجم کاری زیاد اما در عوض کودک هم میبینی سالمند میانسا نوجوان و......این سلیقه ای هست گلم. بیمارستان هم بشدت سنگینه

عزیزم من بیمارستان کار کردم اما تسهیلات زایشگاهی بودم یعنی افراد کمی رو ویزیت میکردم شلوغ نبود ولی پ ...

یه نفر دیگه هم بود که پرستار بود رفته بود بهداشت اولش راضی بود ولی بعد مثل شما میگفت کار سبکه اما حجمش بالاست و کارای مسخره مثل کاغذبازی و امار داره و میخواست برگرده بیمارستان 

پس به خاطر امار و کارای بیخودش دوست داری برگردی بیمارستان؟ حتی با اینکه بهداشت شیفت شب نداره و تعطیلی داره ؟ 

یه نفر دیگه هم بود که پرستار بود رفته بود بهداشت اولش راضی بود ولی بعد مثل شما میگفت کار سبکه اما حج ...

بهداشت که فقط صبحه ولی راستشو بخوای من از این کاغذ بازیا خوشم نمیاد. اگه مرتبط به رشتم بود همشم کاغذبازی میکردم ولی اینا نه علممو بالا میبره نه چیزی . تازه کور شدم بس که سرم تو سامانه ست. از اونورم شیفت شبم که خودت میدونی داغوووووننن میکنن

همون کاربرد لپ تاپو داره؟ سیستم عاملش ویندوز نیستا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

ولی تو پرستاریاعالیه رشتتتو مثلا بخش آی سی یو نروسرجری کار سبکی داری

از ویژه متنفرم حالا هر چی باشه برعکس بقیه 😬😅

فعلا میخوام بعد عید موقتا برم بیمارستان کار کنم اخه انقدر شرایط سخته تو خودم نمیبینم استخدام شم ۳۰ سال کار کنم 

از ویژه متنفرم حالا هر چی باشه برعکس بقیه 😬😅فعلا میخوام بعد عید موقتا برم بیمارستان کار کنم اخه ان ...

اصلا نمیخواد آزمون بدی😂

دوستام پرستارن دو سال طرح و دو سال تمدید . میشه چهارسال

از اونور تمدید کرونا یه سال و شیش ماه

بعدشم که میرن قراردادی میشن

پرستارم خیلی میگیرن تو آزمون. فقط بشین سرجلسه.

بعد ماماییا بخدا ظلمه. ما حتی تمدیدمون شش ماهه . تمدید کرونا نداریم

اصلا نمیخواد آزمون بدی😂دوستام پرستارن دو سال طرح و دو سال تمدید . میشه چهارسالاز اونور تمدید کرونا ...

منم میخوام قراردادی کار کنم یا همون شرکتی چون طرحمو با تک فرزندی معاف کردم نرفتم 

ببین چرا نمیری درخواست بدی که تو‌ بیمارستان به عنوان پرستار تو یه بخش عمومی مثلا بخش زنان کار کنی؟! هم مرتبط با رشتت هست هم اونا کمبود پرستار دارن قبول میکنن 

منم میخوام قراردادی کار کنم یا همون شرکتی چون طرحمو با تک فرزندی معاف کردم نرفتم ببین چرا نمیری درخو ...

آخه عزیزم شهرستان ما نمیخواد. فقط یدونه بیمارستان داریم.یه شهر که نزدیک ماست یه ساعت راهه ولی خونوادم نمیذارن