2777
2789
عنوان

دوستم عاشق مشاور کنکورش شده

98 بازدید | 9 پست

یه پسر ۲۶ ساله یکمم خوش تیپو قیافتست منم دیدم کارش خوبه رفتم پیشش ولی دوستم که از دوماه پیش شاگردش بود بد جوری روش کراش زده روز به روزم داره علاقش بیشتر میشه خیلی خوب داشت درس میخوند الان ذهنش همش درگیر اینه

هی میگه یه چیزی بگین ازش بدم بیاد بنظرتون چیکار کنم؟ با این اوضاع گند میزنه به ایندش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه دختر ۱۷. ۱۸ ساله که تاحالا دوست پسر نداشته چه انتظاری دارین؟

بله انتظاری ندارم 

ولی همینکه طرف خوشتیپ باشه معیار نمیشه برای دوست داشتن!

حتی الامکان دیگه نباید بره پیش اون مشاور اگه واقعا نمیتونه خودشو کنترل کنه،یامشاورش رو عوض کنه 

چون اینجوری نه تنها قبول نمیشه بلکه صدمه روحی روانی بهش واردمیشه

🦋✨️
بله انتظاری ندارم ولی همینکه طرف خوشتیپ باشه معیار نمیشه برای دوست داشتن!حتی الامکان دیگه نباید بره ...

نه فقط که این نیست

طرف هم با شخصیته هم هول نیست هم روابط اجتماعیش بالاست و هزارتا چیز دیگه فقط سر قیافه که نمیخادش 

نه فقط که این نیستطرف هم با شخصیته هم هول نیست هم روابط اجتماعیش بالاست و هزارتا چیز دیگه فقط سر قیا ...

عزیز من دلسوزانه گفتم 

اگه بخواد اینجوری ادامه بده درسو همه چیزو باید ببوسه و بزاره کنار 

چون سال کنکور مغز به هر چیزی ممکنه مشغول کنه خودشو که فسفر نسوزونه! اگه کسی واقعا هدفش درس خوندنه باید صد خودشو بزاره که بعد حسرت نشه براش

🦋✨️