2777
2789
عنوان

سره بچه خواهرشوهرم داد زدم حالا اختلاف افتادع بینمون

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 59 پست

راستش به نظرم اون کسی که یه بچه فضول داره خودشم باید درک کنه که این بچه گاهی خیلی اذییت می‌کنه و ما آدم بزرگا نمی‌تونیم همیشه تحملش کنیم اون بچه اگه عزیزه برا خود طرف عزیزه فقط

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاز بعضیاتونو تو پست قبلی درک نکردم که گفتین بچس بچسوقتی بچه کاره اشتباهی میکنی تو روش بخندم فردا هر ...

خوبکاری کردی توله سگ هرکی میخواد باشه باید بدونه که پاشو از گریمش درازتر نکنه🤌

مثبت اندیش😇

فاز بعضیاتونو تو پست قبلی درک نکردم که گفتین بچس بچسوقتی بچه کاره اشتباهی میکنی تو روش بخندم فردا هر ...

خوب کاری کردی اگه باهاش برخورد نمکردی دفعه بعد بدتر میکرد 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

عزیزم مگه شما مادرشی ک بخای خوب و بدو یاد بدی 

نهایت دستاشو اروم میگرفتی ک نتونه بزنتت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

من بودم اثن بخاطر بچه هم شده بود نمیرفتم 

واقعا مامانا خودشون بچشون میزنن سیاه میکنن 

خب گاهی بچه لج ادم در میاره در حد ی داد زدن نرماله 

خدایی شاید خودم باشم بگیرم بزنم 

اعصابم نمیکشه 

سرهمین رفت و امد نمیکنم

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

من خودم مادرم کسی بیخود میکنه سر بچم داد بزنه بچه من اگه کار اشتباهی کرد باید به خودم بگن که تذکر بدم. خودمم سر بچه کسی تا به حال داد نزذم حتی اخمم نکردم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خوبکاری کردی توله سگ هرکی میخواد باشه باید بدونه که پاشو از گریمش درازتر نکنه🤌

🤣 وای شما دیگ خیلی جدی ای 

فک کردم فقط من جدی ام

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.