2777
2789
عنوان

سره بچه خواهرشوهرم داد زدم حالا اختلاف افتادع بینمون

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 59 پست
در درجه اول خود مادر مقصره بعد این خانوم که سر یه طفل معصوم که خوب و بد تشخیص نمیده داد زده

اصلا معصوم نیس با سن کمش با ما مثله زیر دستا رفتار میکنه خیلی حاظر جوابو پررو و بی ادب، من بخاطر شوهرم مجبورم که رفتو امد بکنم اونم همش اونجاس مجبورم بهش رو بدم و باهاش مهربون باشم ولی درکل خیلی خیلی بهم برخورد که منو زد نکه درد داشته باشع ها از پررویی بیش از حدش بدم اومد

نعلوم ک مقصر مادر وگرنه بچه طفل معصوم چ گناهی داره

من خودم به خاطر بچه ام چه موقعیت های شغلی خوبی رو از دست دادم نمیگم کارم درست بود ولی اولویت بچه ام بوده و هست

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها مثل فرشته ان دعوا برای بچه ۴ ساله اصلا مفهومی نداره چون اون درکی از اینکه چرا دعوا شده رو ندا ...

عزیزم بچه چهار ساله رو‌خیلی کوچولو میبینی .من خودم دخترم چهار سالشه .واسه چیزی دعواش کنم قشنگ میگه ببخشید دیگه انجام نمیدم 🥴چطور درکی نداره؟ اتفاقا از چهار سال ب بعد خوب میفهمن همه چیو باید تذکر داد بابت کارای اشتباهشون

من خودم به خاطر بچه ام چه موقعیت های شغلی خوبی رو از دست دادم نمیگم کارم درست بود ولی اولویت بچه ام ...

خدا برا هم حفظتون کنه عزیزم برا همین از خود گذشته گی ک بهشت زیر پا مادر 

ولی ب خدا بعضی فقط زاییدن بلدن 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
اصلا معصوم نیس با سن کمش با ما مثله زیر دستا رفتار میکنه خیلی حاظر جوابو پررو و بی ادب، من بخاطر شوه ...

اون معصومه فقط تربیتش غلطه چرا از در دوستی باهاش وارد نمیشی براش قصه بگو حداقل مادر خوبی نداره تو باهاش مهربون باش

خدا برا هم حفظتون کنه عزیزم برا همین از خود گذشته گی ک بهشت زیر پا مادر ولی ب خدا بعضی فقط زاییدن بل ...

ممنون عزیزم لطف دارین

عزیزم بچه چهار ساله رو‌خیلی کوچولو میبینی .من خودم دخترم چهار سالشه .واسه چیزی دعواش کنم قشنگ میگه ب ...

تذکر با زدن فرق داره 

عزیزم بچه چهار ساله رو‌خیلی کوچولو میبینی .من خودم دخترم چهار سالشه .واسه چیزی دعواش کنم قشنگ میگه ب ...

چهارساله که واقعا همه چیز متوجه میشه منم تعجب میکنم میگن نمیفهمه

پسر من هجده ماهشه یه اشتباه میکنه. .اخمش میکنم میگه بشید😁

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اون معصومه فقط تربیتش غلطه چرا از در دوستی باهاش وارد نمیشی براش قصه بگو حداقل مادر خوبی نداره تو با ...

گفت دیگه تا الان باهاش خیلی خوب و مهربون بوده

یهویی بچه لج کرده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چهارساله که واقعا همه چیز متوجه میشه منم تعجب میکنم میگن نمیفهمهپسر من هجده ماهشه یه اشتباه میکنه. . ...

اره والا می‌فهمه چرا نفهمه .کلن بچه هارو نفهم میبینن🤣نمیدونن بچه های این دوره زمونه از ما هم باهوش ترن