2777
2789
عنوان

سره بچه خواهرشوهرم داد زدم حالا اختلاف افتادع بینمون

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 59 پست
من خودم مادرم کسی بیخود میکنه سر بچم داد بزنه بچه من اگه کار اشتباهی کرد باید به خودم بگن که تذکر بد ...

وقتی مادر بچه رو ول کرده خونه مادر بزرگ و خودش با خیالت راحت می‌ره سرکار .دیگه حق نداره بگه ب بچشم نگین برا چشت ابروعه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومایی که میگن وای حق نداشتی سر بچه مردم دادبزنی 

و یا بچه منو اگه کسی داد بزنه اینجور میکنمش

خب بچه های الان دیون و باید دعوا بشن

خودمون بچه هامونو کلی دعوا میکنیم کافیه یه نفر از خودش دفاع کنه بچه ما رو دعوا کنه  قیامت به پا میکنیم ✌️

مثبت اندیش😇

من خودم مادرم کسی بیخود میکنه سر بچم داد بزنه بچه من اگه کار اشتباهی کرد باید به خودم بگن که تذکر بد ...

اخه واقعا مادرتا مادر فرق بعضی ها فقط اسمشو یدک میکشن وقتی بچه هاشون میندازن گردن این اون مادری کردنش کجاست 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
وقتی مادر بچه رو ول کرده خونه مادر بزرگ و خودش با خیالت راحت می‌ره سرکار .دیگه حق نداره بگه ب بچشم ن ...

در درجه اول خود مادر مقصره بعد این خانوم که سر یه طفل معصوم که خوب و بد تشخیص نمیده داد زده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

اون بچه ست و تو هر سنی داره روند خودش رو طی میکنه از وابستگی تا استقلال و پرخاشگری و لجبازی و غیره خصوصیات سنیشه

میتونستی مثلا دستاشو بگیری و سرش رو با چیز دیگه گرم کنی ، نه داد زدن شما درست بود نه بی محلی مادرشوهر

کاش خواهرشوهرت برای بچه اش وقت بیشتری بذاره اینکه میگی خیلی شیفت میره این بده ، بچه بهش نیاز داره

خودت هم به اندازه برو هم خونه اونا هم خونه مادر خودت

بعد ازدواج باید بیشتر پابند خونه خود بود

عجب 
در درجه اول خود مادر مقصره بعد این خانوم که سر یه طفل معصوم که خوب و بد تشخیص نمیده داد زده

اتفاقا خوب کرده دعواش کرده چون بچه تحت هیچ شرایطی حق نداره بزرگترشو بزنه .ولی اینکه زیاد میره خونه مادر شوهر اشتباهه باید ماهی یکبار بره ک این مشکلات پیش نیاد

اخه واقعا مادرتا مادر فرق بعضی ها فقط اسمشو یدک میکشن وقتی بچه هاشون میندازن گردن این اون مادری کردن ...

در درجه اول مقصر مادره

اتفاقا خوب کرده دعواش کرده چون بچه تحت هیچ شرایطی حق نداره بزرگترشو بزنه .ولی اینکه زیاد میره خونه م ...

بچه ها مثل فرشته ان دعوا برای بچه ۴ ساله اصلا مفهومی نداره چون اون درکی از اینکه چرا دعوا شده رو نداره