2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 16133 بازدید | 422 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشوریدش شما و مادرت 

بفرستیدش بره دو تایم کار کن و به صاحب کارش بگید اژش کار بکشه جایی بفرستیدش صاحب کارش زن باشه وقت نکنه عشوه و ناز و ادا بیاد

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

ول کن  بابا  مرد بخواد  هرکاری  کنه  میکنه 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
منی که با دامادمون خیلی جدی و رسمی ام که مبادا مهر خواهرم از دلش کم بشهناموسا چه آشغالایی پیدا میشن ...

دقیقا منم مثل شما هستم 

از نظر شخصیتی من به دامادمون بیشتر نزدیکم تا خواهرم البته اونا خودشون باهم دوست شدن ازدواج کردن 

اما همیشه فاصله را حفظ میکنم 

مبادا محبتی ایجاد بشه

اسی جان دیدی آدم رفیقشو نمیاره تو زندگیش و با شوهرش روبرو نمیکنه ؟شما هم با خواهرت همینکارو بکن وقتی ...

آره نباید بزارم همو ببینن

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مامان منم میگفت حساس شدیاوایل شوهرمنم حوصلشو نداشت ولی حالا...بنظرم جلوی این ارتباط و بگیر تا ب روز ...

چی شده ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منی که با دامادمون خیلی جدی و رسمی ام که مبادا مهر خواهرم از دلش کم بشهناموسا چه آشغالایی پیدا میشن ...

از اشغال هم گذشته 

همین یه خواهر رو داری

نه چند تا دارم 

دقیقا منم مثل شما هستم از نظر شخصیتی من به دامادمون بیشتر نزدیکم تا خواهرم البته اونا خودشون باهم دو ...

خدا یه لحظه هیچ کسی رو به خودش وا نذاره

بعد توی محل کارم وقتی مرد های همکارم هم سعی داشتن ارتباط نزدیک بگیرن ‌ . میگفتم فک کن اونا دومادتون بودن . راضی بودی وقتی خواهرت تو خونه بهر امید شوهرش رو فرستاده سر ‌کار با زیبایی یه دختر دیگه دلش قنج بزنه . خدا شاهده دیگه به خودم نمی‌رسیدم سر کار . یعنی در این حد زندگی خواهرم برام مهمه

حالا چطور اینا این طورن