2777
2789
عنوان

خزترین کاری که تاالان کردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 179 پست
اسمتووو دلم کشمش پلو خواست🥺😂

ومنی که کشمش میبینم فرار میکنم😭😂🏃

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تباه بودم فکر میکردم ساعت هرچی صفحه بزرگ تر باشه گنگ تره عرررررررررررررررر

خدا🤣🤣🤣🤣

منم با برق نگینای روی ساعتم چشای دخترخاله هامو میخواستم دربیارم😂😂😂

چه قدر داغون بودیم😅

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

😑😐تو دبستان قاطی بودیم پسره هی نگام میکرد منم گفتم خو روم کراشه رفتم بستنی گرفتم براش تو مدرسه بزور بهش دادم نمی‌گرفت گفتم بیا خب برا تو خریدم یه پوزخند ریز هم زد اینو بگم ک ازم کوچیک ترم بود تازه🤣🤣😭😭خاک تو کلممم

عشق ادمو احمق میکنه🖤
عزیزم من دوران نوجوانیم کل کارام خز بود کدومشو بگمیادم میفته فقط خودمو فحش میدم

تنهاااا نیستی عزیزمممم🤣🤣

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
تو چی میگی مادر صمد😂🤦

میشه تاپیک آخرموبخونید لطفا

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 
رژ زدن توی عروسی با سیبیل🫠😂😭

منم منم منم منم منم تاابدددد وای🤣🤣🤣🤣

کلیپسای بزرگ دوره ما گیره جادویی که موهاتو میکشید کار کش لیفت الانو میکرد

کلیپسای شراره ای امان ازشون الاماااان🤣🤣

منم یه کیف خریده بودم مث اسکلا جلو میزاشتم همه ببیینن😭😭😭

من یادمه از این کیفای پولکی یکی گرفته بودم زده بودمش به دیوار پذیرایی🤣🤣🤣🤣

منم منم منم منم منم تاابدددد وای🤣🤣🤣🤣

احساس شاخ بودنی ک داشتیم<<<

وای یادم میوفته از خجالت آب میشم🥲🫠

البته الانم سیبیل دارماا؛؛ولی دیگه رژ نمیزنم😆😂

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛