2777
2789
عنوان

خزترین کاری که تاالان کردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 179 پست

من سه ماهه ازدواج کردم

شوهرم ی کاری براش پیش اومد چند هفته پیش من دو سه روز رفتم خونه بابام 

بعد هی داداشم اینا الکی میگفتن ای خدا الان کجاس حتما دلش برات تنگ شده الان گرسنشه یا نه

اینقدددددر گفتن ک من جلوشون زدم زیر گریه و همه از خنده منفجر شدن و هنوزم سوژه داداشمه😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم پرسیدن سوالات شخصی، خیلی خزنکی درست تموم میشه؟ کی ازدواج میکنی؟ چرا بچه نمیاری؟ و...

کی ازدواج میکنی و من یه جوری داااغ میکنم یه جوری داغ میکنم وجواب طرفو میدم که خودش پشیمون میشه از سوالش😂

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
پسر فامیلو فالو کردم کراشم بود بعد خودش اومد دایرکت شماره داد و بعدم تلگرام عکسمو خواست منم میخواستم ...

وای منم رو  پسر فامیل کراش میزدم اه اه چقد چندشش🤭😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تباه بودیم چه قدر😂😂😂😂

تازه همش میگرفتم دستم مثلا میخام گوشی بزارم توش یا بردارم میکردم تو چشم همه😑 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

برا امضات دعا کردم

❤️😘🥲ممنونمم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
کار خاصی جز کلیپس نبود

واااای واااای از اینا که شراره دار میگفتن وسرو دوبرابر میکردن

وااااای کاش زمین دهن واکنه برم توش🤣🤣

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
پسر فامیلو فالو کردم کراشم بود بعد خودش اومد دایرکت شماره داد و بعدم تلگرام عکسمو خواست منم میخواستم ...

😂😂😂😂

عیب نداره تو که براش نفرستادی 

فقط گذاشتی پروفايلت😂😂