خزترین کاری که خودتون یا اطرافیانتون کردن چی بوده😂
بگین یکم دورهم بخندیم😂
پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤ غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝
من بچه بودم رژلب قرمز برداشتم مالیدم به لبام وپشت چشام وگونه هام
غلیظظظظظ😂
بعد مهمون بود خونمون باهاشون رودروایسی داشتیم
من بااون قیافه اومدم جلوشون چشتون روز بد نبینه دمپایی هایی که بعدش نوش جان کردم رو هیچوووقت یادم ن م ی ر ههههه🤣🤣
پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤ غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..