2777
2789
عنوان

مردی که خیانت میکنه و میگه چرا به روم آوردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 109 پست
حتی میگه گوشیم رو نباید چک کنی چرا به حرف من اعتماد نداری گفتم خراب کردی میگه حرفم رو قبول نداری یعن ...

اصلا چرتو پرتاشو گوش نکن نمیتونی‌مشاوره بری 

زنه کی هست باهاش چت‌میکنه چیا گفتن ،چندوقته اشنا شدن ،بیرون همو دیدن یا فقط چت بوده

وای خدایا، امیدوارم تاوان کارهاشو بدهکاش میرفتی پزشکی قانونی

فایده ندارن  کسی ک عادت کرد ب یه کاری دیگه خوب نمیشه .منم چیزی کم ندارم با اینکه نه ساله تو فقر دارم کنارش زندگی میکنم هنوزم چهرم جذابه و هیکلم قشنگ کلا اینا بهونس 

کلا  بابام زیاد دختر داشت اما همه قشنگ و جذاب 

دنبال یه زنهایی هست ک از خودش بزرگتر 

پیر  .مطلقه 

ومتاهل بچه دار 

و.. تاثیر فضای مجازی هم هست خیلی 

اینا رو تو گوشی پیدا میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مهریه نمیترسه اجرا بزاری؟

نه چیزی نداره بخواد بده 

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙
با این حرفا وحشت میکنم و واقعا نمیتونم به ازدواج فکر کنم

میدونید اگر فک کنید دروغ میگم...بعضی ها دیگه هیچ کاریشون نمیشه کرد حتی پیش مردم هم خجالت نمی‌کشی براشون یه افتخاره 

اما امیدوارم شما با یه آدم متعهد و وفا دار ازدواج کنید 

اصلا چرتو پرتاشو گوش نکن نمیتونی‌مشاوره بری زنه کی هست باهاش چت‌میکنه چیا گفتن ،چندوقته اشنا شدن ،بی ...

حالم خراب فعلا نمیتونم برم بیرون

ی زن متاهل با بچه، با چند تا دختر دیگه 

نمیدونم بیرون رفته یا نه

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

التماسش میکنی؟

اونم میگه نه بابا ببین من چقدر خوبم بهش خیانت کردم بازم مثل قبله بازم منو میخاد 

متاسفانه به سر خودم اومده مثل وقتی یک بادکنک رو بیش از حد باد کنی و آخر سر تو صورت خودت بترکه 

التماسش میکنی؟اونم میگه نه بابا ببین من چقدر خوبم بهش خیانت کردم بازم مثل قبله بازم منو میخاد متاسفا ...

نکنم عین سگ میشه الان به روش اوردم اینطور میکنه نکنم بدبختم کرده

بی پناهم که التماس این احمق رو کردم

با مدارا رفتار کن ولی نهداونقدر که سوارت بشه . سعی کن کاری یاد بگیری تا بتونی استقلال مالی داشته‌باشی . فعلا باید سوخت و ساخت . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

ناراحت شدم برات عزیزم میخای چیکار کنی

مرسی عزیزم

میترسم الان سکته کنم امروز و فردا غصه داره خفه ام میکنه

حالم خراب فعلا نمیتونم برم بیرونی زن متاهل با بچه، با چند تا دختر دیگه نمیدونم بیرون رفته یا نه

الان بیرون نرو کلا گفتم 

چند تا دختر هستن

۵ نفر میشن ؟

اگر پنج تا زن هستن یا بیشتر با یکی دوتاشون بیرون میره 

دقت میکردی ببینی چیا میگن‌

از مردایی که عین نوار بهداشتی لای زنا میگردن بدم‌میاد