2777
2789
عنوان

مردی که خیانت میکنه و میگه چرا به روم آوردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 109 پست
الان کجاس

خبر مرگش بیاد قهر میکنه نمیدونم کجا میره

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙
حالم خراب فعلا نمیتونم برم بیرونی زن متاهل با بچه، با چند تا دختر دیگه نمیدونم بیرون رفته یا نه

بیخیال .. بخاطر اونا خودمون عذاب می‌دیم 

معده درد میگیریم سردرد میگیریم 

یه چیز خنده دار براتون بگم البته گریه داره ولی حرف شوهرم مسخره بود در اصل 

یه مدت با یه خانمی هی صحبت می‌کرد گ متاهل بود و یه پسر هم داشت بعد من اتفاقی رفتم رو گوشیش دیدم چنتا پیام رد و بدل شده 

خلاصه از اولم حسم ب اون خانوم خوب نبود 

اصلا نزاشتم ک شوهرم بیاد سریع پیام دادم آخرین باری. باشه ک کوچکترین ارتباطی با شوهر من داشته باشی و یه چنتا فوش هم آخرش  نوشتم براش 

اونم جواب داد خودتی و فلان و بهمان 

بعد شوهرم فهمید گفت چرا بهش پیام دادی 

گفتم حقش همون فوشها بود 

بعد  خیلی معمولی میگه خوب اونم ک ب تو فوش داد  ... 

حتی تو اون لحظه ک اون زن حتی بیشتر از من فوش داد این طرفداریشو میکرد ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال .. بخاطر اونا خودمون عذاب می‌دیم معده درد میگیریم سردرد میگیریم یه چیز خنده دار براتون بگم ال ...

مثل نامزد من وقیح و بی حیا

دقیقا من خیلی حالم خرابه بهش گفتم نفسم بالا نمیاد قلبم شکسته انگار نه انگار

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙
قوی باش عزیرممریضیم برگشته چندروزه افتادم تو بستر برات دعا میکنم اسی که کم‌نیاری 🌺

مرسی عزیزم خیلی نیاز دارم به دعا خدا خیرت بده

انشالله حالت زودتر خوب شه

قاعده‌های پنهان در رابطت👇🏻

مردی که بهت پو.ل نمیده، چون میدونه که تو در نهایت یکم غر میزنی و آخرش از خواستت کوتاه میای

🟡

مردی که تو رو رستوران و سفر نمیبره و یا کادو نمیخره، چون فهمیده تو به کمتر از این چیزا قانع هستی

🔴

مردی که شب میاد خونه و سرش رو میکنه تو گوشیش و وقتش رو با زنش نمیگذرونه، چون میدونه همسرش وقتش رو با آشپزی میگذرونه و با این بی‌توجهیش کنار میاد

🟡

همسرت تو کارهای خونه هیچ کمکی بهت نمیکنه، چون فهمیده تو یکم غر میزنی و آخرش میری همه کارها رو خودت انجام میدی

🔴

مردی که خیانت میکنه، چون فهمیده اگر خیانت کنه، قرار نیست بهای سنگینی رو بپردازه و تو باهاش کنار میای

🟡

مردی که موقع رابطه زناشویی، بهداشتش رو رعایت نمیکنه، چون فهمیده تو در نهایت یکم غر میزنی و آخرش به رابطه تن خواهی داد

🔴

مردی که هر شب دیر میاد خونه و رفیق بازی میکنه، میدونه که تو در نهایت این رفتارش رو میپذیری و اقدام قاطعانه‌ای نمیکنه

🟡

اکثر مشکلاتی که تو رابطت داری به خاطر قواعد پنهانیه که در رابطت شکل گرفته و تو اصن ازش بیخبری🤷🏻‍♀️

بزن روی راه حل👇🏻

مثل نامزد من وقیح و بی حیادقیقا من خیلی حالم خرابه بهش گفتم نفسم بالا نمیاد قلبم شکسته انگار نه انگا ...

یه بار رفته بود خونه یکی از فامیلامون ده روز نیامد حالا تو بگو عاشق زن همسایشون شده ک با این فامیل ما رفت وشد داشتن 

خلاصه منم تیز بودم فهمیدم

شوهرم یه روز ک این فامیلامون خانوادگی میرن بازار ب اون زن میگه بیا خونه  فلانی تنهام  اینا رفتن بازار 

اون زنم میگه من باردارم و ن نمیام و زشته و هر چی این اصرار کرد نیامد و ..بعدش اومد خونه و من فهمیدم و ب روش آوردم دیدم دوباره ساک بست گفت میخام برم ب همون خونه کار کنم اونجا ب بهانه کار کردن می‌رفت ولی اصلا کار نمی‌کرد فقط مزاحم مردم شده بود و فکرش هم خراب بود 

منم  گفتم چرا مارو ول می‌کنی چرا ابرومون می‌بری. گفتم اگر رفتی ب صاحب خونه میگم ولی محل ب حرفم نزاشت و رفت 

و از عمد برای اینکه اتفاق بدتری نیوفته و گندش در نیاد ب صاحب خونه گفتم ک این اتفاق افتاده 

صاحب خونه هم کلی شوهرم فچش داد 

بعد شوهرم دوباره فرداش  برگشت   منو زد ک چرا بهش گفتی .