2777
2789
عنوان

مردی که خیانت میکنه و میگه چرا به روم آوردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنی هم که نداری از همسر اولت چند وقته جدا شدی چرا جدا شدی

۱۷ ازدواج کردم ۱۸ جدا شدم اون خسیس بچه ننه بداخلاق و ...

شانس ندارم خانواده ام هم خوب نیستن کجا برم

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙
هیچی نداره من کسی رو ندارم گفت غرورم رو خرد کردی برو طلاق بگیر التماسش کردم حالا ناز میکنه

خواهشا دیگه التماسشو نکن با یه مشاور حرف بزن ببین چکار کنی.نباید التماس میکردی ینی چی غرورم خورد شد عوض اینکه اون ازت معذرت بخواد تازه طلبکاره؟!شایدم دنبال فرصت بوده این زندگی تموم کنه.اگه میخوای زندگیتو حفظ کنی خیلی سیاست جمع کن تو اینستا مشاورا رو ببین.حتما حتما استوری ها و پست های پیج ساناز شفیعی رو دنبال کن

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
۱۷ ازدواج کردم ۱۸ جدا شدم اون خسیس بچه ننه بداخلاق و ...شانس ندارم خانواده ام هم خوب نیستن کجا برم

منم همسرم خیلی مشکل داره ولی بخاطر خانوادم تحملش میکنم مثل تو 

منم ۲۲سالمه 

چقدر سخته زندگیمون 😔

چقدر شوهرت زرنگه سیاست کثیف یسری مردای پررو در اخر زنو مقصر میکنناسی ناراحت نشی از مردایی مثل شوهرت ...

حتی میگه گوشیم رو نباید چک کنی چرا به حرف من اعتماد نداری گفتم خراب کردی میگه حرفم رو قبول نداری یعنی دوسم نداری 

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙
وا مگه میشه، طلبکارم هست؟ الله اکبر از این همه وقاحت

آره میشه منم آخرین بار ک گفتم چرا خیانت میکنی جوری هلم داد ک خودم گفتم الان بیهوش میشم از ضربهو بعدش هم نشسته بودم با لگد  محکم دو سه بار ب قفسه سینه کوبید ک از شدت درد تا نیم ساعت نتونستم بلند بشم و بعدش با خودم گفتم بزار. بره 

از سلامتی ک مهم تر نیست الان حدود یک ماه و خورده ای ک قفسه سینه درد می‌کنه احتمال ترک یا شکستگی بود ولی من دکتر نرفتم و حتی اگر چیزی ببینم یا بفهمم دیگه میترسم ب روش بیارم بهم میگه ب تو ربطی ندارد 

میگه من خیانت کردم تو چرا شخصیتم رو خراب کردیشخصیتم مهمه برو طلاق بگیر، من کاری نکرده بودم اصلا تو ت ...

تو هم الکی بهش بگو منم‌میرم خیانت میکنم تو هم گه میخوری شخصیتمو له کنی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
منم همسرم خیلی مشکل داره ولی بخاطر خانوادم تحملش میکنم مثل تو منم ۲۲سالمه چقدر سخته زندگیمون 😔

😔😔خدا به دادمون برسه خسته شدم 

تو هم الکی بهش بگو منم‌میرم خیانت میکنم تو هم گه میخوری شخصیتمو له کنی

خیانت چی

یکبار ازدواج کردم صدبار میگه کاش با دختری ازدواج میکردم که تا حالا ازدواج نکرده بود