2777
2789
کیت دوبار خریدم ولی همش دو خط میافتاد سر در نیاوردم نمیشد که پر رنگ شه بعد محو شه که بفهمم مثلا امر ...

اینطوریه که یه روز پر رنگتره اگه نشد احتمال اینکه تخمک گذاری نداری یا پلی کیستیک هستی ممکنه باشه اما الان نگران اینا نباش عادی اقدام کن استرس نداشته باش

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوایل که دو ماه اقدام بودم رفتم دکتر گفت برو عکس رنگی ولی درد داره فلان بیهوش میکنن منم ترسیدم نرفت ...

دردش انگاری می خوای پریود بشی در اون حده، تازه من سوسولم یکم درد داشته باشم کولی بازی درمیارم

من اولی ۳۰ الانم ۳۳ پس نگران سن نباشاگه چاقی لاغر کن بخشی از مشکلات سلامت خود بدنه ازمایش بده ببین ک ...

اره یکم اصافه وزن دارم ولی چون ی مدت شرگیجه عصبی کرفتم نمیتونستم برم باشگاه ۳ ساله ازدواج کردم ولی ۹ ماهه عروسی کردم  ۶ کیلو اصافه کردم  بعد ازدواجم

میخوام از این ماه برم باشگاه  اگه بتونم

چهار ماه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝

اینطوریه که یه روز پر رنگتره اگه نشد احتمال اینکه تخمک گذاری نداری یا پلی کیستیک هستی ممکنه باشه اما ...

خط کنترلش همیشه کمرنگ بود اونبکی هم همش کمرنگ بود  فقط یکی دوروز پر رنگ میشد ولی محو نمیشد که اصلا نباشه همیشه بود

خط کنترلش همیشه کمرنگ بود اونبکی هم همش کمرنگ بود فقط یکی دوروز پر رنگ میشد ولی محو نمیشد که اصلا ن ...

خب همیشه مقداری از هورمون تخمک گذاری وجود داره فقط نزدیکش پر رنگتر میشه مثلا بعضیا تا سه روز پر رنگتر میبینن که اگه کنار هم بداری تست رو یک روزش به پررنگی خط کنترل حتی پررنگتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خب همیشه مقداری از هورمون تخمک گذاری وجود داره فقط نزدیکش پر رنگتر میشه مثلا بعضیا تا سه روز پر رنگت ...

راستی شما علایم حاملگیتون جی بود که فهمیدین باردارین

من هر ماه علایم دارم حتی حالت تهوع  از بو  شکم درد سینه درد اکثرا دارم  مخصوصا ۱۰ روز مونده به پریود ولی نمیدونم چرا حامله نمیشم

اره برا منم دوروز پررنگ بود

خب وقتی دیدی پر رنگ شد باید سریع اقدام کنی چون ۱۲ الی ۲۴ ساعت بعدش تخمکت ازاد میشه بهتره اسپرم از قبل داخل لوله منتظر تخمک باشه شانس بارداریتو زیاد میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همیشه مقداری از هورمون تخمک گذاری وجود داره فقط نزدیکش پر رنگتر میشه مثلا بعضیا تا سه روز پر رنگت ...

نزدیک پریود ترشحات سفید ابکی  مثل شیر دارم  ترشحاتم خیلی  زیاد میشه مخوصا این ماه ببخشید لباس زیرم کثیف میشه تن تن