2777
2789
عنوان

خسته ام از مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 46 پست
خداروشکرعزیزم دعاس یا ذکره؟ ممنونت میشم بگی شاید ی نگاهی به مام بکنه خونه بخریم خسته شدم دیگه🥺💔

سه روز پشت سر هم برو حرم امام رضا ع

هر روز از هر دری که وارد شدی سلام کن در بزن و عرض حاجت کن

هر روز ۲ رکعت نماز هدیه به حضرت فاطمه ع و ۲ رکعت نماز حاجت بخون

هر روز یک روضه حضرت فاطمه ع و یک روضه حضرت ابوالفضل بخونید یا بگید یه نفر داخل حرم بخونه

روز سوم هم به امام رضا ع بگو من میرم ولی حاجتم رو از شما میخام

نظر شخصی من اینه که از در باب الجواد وارد بشید .امام رضا ع روی پسرش حساسه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب . و شما قانون جذب رو هم پیش می رفتی چطور بود؟

عزیزم من کل زندگیمو از قانون جذب دارم ...مثلا دلم میخواست ازدواج کنم ...هییییچی معلوم نبود میرفتم قند سر عقدو میخریدم...کتشلوار بله برون میخریدم ... گیفت عقدمو خریده بودم ... اهنگ میزاشتم با هنزفری تصورمیکردم بله برونمه ... همون شد دقیقا همون شد... از ترسم نیگفتم دیگه خونه که پول میخواد ..حالا خدایا یه خونه ۵۰ ۶۰ متری بده فقط مستاجر نباشم طبقه سوم چهارم بود بدون هیچی م من راضیم .. اخر همون خونه ۶۰ متری رو داد طبقه سوم .. ینی میگم اگر میدونستما خیلی بیشتر میخواستم ... تو دفتر نوشتم تا دی ماه حقوقم فلانقدر میشه ... همون شد ... من تازه ۳ساله فهمیدم زندگی چیه قبلش فقط مینالیدم و ناشکر بودم خدام برکت نمیداد بهم

عزیزم من کل زندگیمو از قانون جذب دارم ...مثلا دلم میخواست ازدواج کنم ...هییییچی معلوم نبود میرفتم قن ...

ممنون از راهنماییت . انشاالله زندگی پر برکتی داشته باشید.برای منم دعا کن عزیزم موفق بشم خداوند کمکم کنه

معجزه شکر گزاری

من یه جمله خوندم خدا بچه پروهارو دوسداره ... قشنگ پررو شدم و ازش خواستم ... یادمه اومدم مشهد بعد از سالها ... مذهبی م نیستم ولی همونجا گفتم این اخرین باره تنها اومدم ... دیگه تنها اصلا سراغتم نمیگیرم امام رضا ... همونسال با همسرم اشنا شدم! هنوز قسمت نشده البته بیام مشهد باهاش ! یادمه میزدم به ضریح میگفتم حاجتمو ندی دیگه نمیام .داد ... میشه به خدا میشه

خونه میخواستم ...جاسوییچی میخریدم میگفتم اویزون کلیدم میکنم...فقط باور میکردم میشه ... نمیگم پوستم کنده نشد ...استرس نداشتم ..چرا تا خونه بخرم ۴بار مردم و زنده شدم چون دستم خالی بود و صاحبخونه گفت بابا شما تا وام بگیرید و پول جور کنین من فکرنمیکنم بشه ! من رنگم شد گچ .. زنش متخصص زنان بود ... پولدااااااار... کلی مشتری دست به نقد داشتن ... منو دید رنگم پریده ..گفت نه من دلم افتاده بدیم این زوج جوون ...همینا دعامون کنن کافیه ... بخدا ینی برای خدا کاری نداره ... شوهرمم پدر نداره یه هزاری کمکش کنه ... خدا برای ما خواست برای همتونم میخواد ... من مطمعنم ❤️

من هنوز خونه خودمو ۱بار بیشتر ندیدم ... تا گرفتیم دادیم مستاجر چون پولمون کم بود ... انشالله رفتم خو ...

ممنونم قربون قلب مهربونت بشمم من

انشاالله هرچی میخای خدا بهترین شو واست رقم بزنه و خوشبخترین باشی آخه مشخصع لیاقت شو داری 🥺❤️

من ازخواب خوراک افتادم از بس غصه خوردم وغم خوردم 😔 قراره چقد بکشه رو خونه مرداد ماه .چقد جمع کنم گف ...

انشاالله

من طلا هم داشتم دوسال پیش فروختم الان فقط حیقه عروسیم هست

ماشینم نداریم. بفروشیم بزارین رو پول پیش بدبختی یکی دوتا نیس

سه روز پشت سر هم برو حرم امام رضا عهر روز از هر دری که وارد شدی سلام کن در بزن و عرض حاجت کنهر روز ۲ ...

دوست عزیز من دوتا بچه شیری دارم کسی نگهشون نمی‌داره تا برم هوام سرده نمیشه با خودم ببرمشون

ولی کاشکی میشد برم واقعا دلم گرفته