2777
2789
عنوان

خسته ام از مستاجری

574 بازدید | 46 پست

خدایا ترازوی عدالت چرا واسه ما بنده های بی کست کار نمیکنه

خسته ام از زندگی

سر زمستون با دوتا بچه کوچیک کدوم گور برم

از کجا بیاریم باز بزاریم رو پول پیش 

انقد گریه کردم چشام میسوزه واقعا چرا یکی انقد داره ک نمیدونه با پولاش چیکار کنع یکیم مثل ما اینجوری..

خدایا به همه مستاجر ی نگاهی بکن واقعا🥺💔🚶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صاحب خونه خوب داشتن شانس میخواد من ک اذیت کن نیستم هر سال نجومی اضافه میکنه ولی یکی میبینه ب قیمت ده ...

واقعا شانس میخاد داداشم ده ۱۲ ساله داره ی خونه ای میشینه صاحب خونش پیرمرده سالی یک تومن اضافه می‌کنه

بعد ما پارسال ۵ تومن می‌دادیم امسال ۸ تومن

واقعا شانس میخاد داداشم ده ۱۲ ساله داره ی خونه ای میشینه صاحب خونش پیرمرده سالی یک تومن اضافه می‌کنه ...

منم امسال ۹ تومن کرایه میدم

واقعا قلبا راضی نیستم 

همه هم قیمتا همینه هر چی گشتم کمتر نبود یا پول پیشش بیشتر بود من زورم نمیرسید 

بقران خدا برات بخواد هیییییییچی جلودارش نیست . فقط شبانه روز بگو و بخواه ...خدا به سر شاهده من اگر میدونستم خدا اینجوری نیده خیلی بیشتر ازش میخواستم ... فقط شبانه روز تصور کن خونه خودتی ... فک کن دائم اگر بهت نداد ... من یه ردزی میگفتم ما مستاجری م نمیتونیم ... ولی به کمک خدا خریدیم به ولله با جیب خالی .. نمیگم خونم انچنانیه . نه ولی برای ما ک فکر مستاجری اطراف تهران بودیم الان وسط تهران داریم معجزس ... اون ذکره خیر المنزلین رو‌گزاشته بودم صفحه گوشیم دائم میخوندم