2777
2789
عنوان

خسته ام از مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 46 پست
بقران خدا برات بخواد هیییییییچی جلودارش نیست . فقط شبانه روز بگو و بخواه ...خدا به سر شاهده من اگر م ...

خداروشکر

عزیزم دعاس یا ذکره؟ ممنونت میشم بگی شاید ی نگاهی به مام بکنه خونه بخریم خسته شدم دیگه🥺💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکرعزیزم دعاس یا ذکره؟ ممنونت میشم بگی شاید ی نگاهی به مام بکنه خونه بخریم خسته شدم دیگه🥺💔

قربونت برم شرمندم من دیر دیدم پیامتو 

ذکر آیه ۲۹ سوره مومنون اشار و تاکید کرد: مداومت بر ذکر آیه ۲۹ سوره مومنون که می‌فرماید: «وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن؛ و باز بگو: پروردگارا، مرا به منزلی مبارک فرود آور که تو بهترین کسی هستی که به منزل خیر و سعادت توانی فرود آورد»؛ بسیار موثر است. اینه قشنگم .. ببین به هرکی میپرستی ما با دست خالی خونه خریدیم وسط تهران ... بخدا نه بابای پولدار داشتیم نه هیچی ..‌ مامانم نیگفت با این پسره هستی ازدواج کن میگفتم خدا قراره از اسمون پول بریزه؟؟؟ با کدوم پول ؟ با تمام ناامیدی ازدواج کردم ... با دست خالی خونه خریدم ... شما بخواه ..‌ بگو خدایا میخوام من کم خواستم اگر میدونستم اینجوری میده خونه ۲۰۰ متری میخواستم .بگو میخوام و تصور کن ...میشه قشنگم

من هنوز خونه خودمو ۱بار بیشتر ندیدم ... تا گرفتیم دادیم مستاجر چون پولمون کم بود ... انشالله رفتم خونه خودم بخدا از ته دل برات دعا میکنم ... هیشکی قدِ من نمیفهمه شما چی میگی .. از خدا میخوام یه روزی که دور نباشه بری خونه خود خودت ...میدونم نگرانی و استرس ینی چی .. منم از مستاجری وحشت داشتم میترسیدم ... توکل کردم به خدا ...من انقدر برای خونه خریدن نذر کردممممم ... باید ادا کنم ...برای هیشکی اینکارو نکردم ولی انگار حس کردم دلت چقدر نگرانه به نذرم ۳تا سیب اضافه میکنم به نیت خونه دار شدنت شمام منو دعا کن میخوام برم سر زندگیم عروسیم سر بگیره و خوشبخت شم❤️

دوست منم 7 ساله ازدواج کرده و مستاجرن

گفته تا خونه نخرن اصلا بچه‌ نمیاره

ایشالا همه مستاجرا خونه دار بشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

از عدالت حرف زدی.دیروز یکی از آشناهامون جوون ۲۸ساله دانشجو سال آخر دندان.انسان با شخصیت.بچه بزرگ خانواده تو یه تصادف که مقصر نبود از بین رفت.خانوادش الان کل دار وندارشون رو بدن اون دیگه برنمیگرده 😔

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

من ازخواب خوراک افتادم از بس غصه خوردم وغم خوردم 😔 قراره چقد بکشه رو خونه مرداد ماه .چقد جمع کنم گفتم تا مرداد حداقل ۵۰ تا جمع کردم طلاهم دارم میفروشم دارم ..اینقدر همه چی درهم برهم شده دخل وخرج باهم نمیخونه 😔خدا خودش کمکمون کنه

سلین 

سلام 

انشالله خونه دار بشید به زودی منم امشب مشکل دارم خوابم نمیبره 

بابای من ۳دست خونه داره به هرکی کرایه بده میگه هروقت خونه خریدی بعد برو ودیعه ۲۰تومن ماهی ۳تومن خونه ۱۰۰متری امکانات عالی

یکی هم دوطبقه س هر طبقه ۳و۵۰۰ ودیعه هر طبقه ۲۰تومن میگیره بعد ودیعه رو خرج نمیکنه اگر هم لازم داشته باشه ازشون اجازه میگیره آخه میگه ودیعه امانته 

خییییلی سخته..قشنگ میفهمم...منم 6 بار تا حالا جابجا شدم.. امسال هم قرار بود جابجا بشم ولی دست به دعا برداشتم و یه نماز حاجت بود که چندین مرتبه خوندم.شکر خدا مشکل صاحبخونه حل شد و ما دوباره  قرارداد رو تمدید کردیم.انشاااالله برا تو هم گشایشی میشه