2777
2789
عنوان

خواهش میکنم معلم ابتدایی نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 78 پست
قدر بدون چیزی ک ازش ناراضی هستی آرزوی منه من مربی پیش دبستانی ام باماهی 2 تومن حقوقاذیت شدنش دوبرابر ...

فک میکنی

ابتدایی سختتره 

اصلا نرو اموزگاری یا دبیری یا پزشکی برو

حق من بیشتر از این رشته هاست 

خودتو با من مقایسه نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسوز بدبخت من دکترای تخصصی فیزیک پزشکی هم دارم و دنبال استخدامی تو بیمارستانم. در دنیای واقعیت مایم ...

از طرز صحبتت مشخصه چه تحصیلات بالایی داری 

دکترای فحاشی از دانشگاه گاوداری😂

استخدام بیمارستان که شدی این مترونه که بهت میگه چیکار کن چیکار نکن👄🤝

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
قدر بدون چیزی ک ازش ناراضی هستی آرزوی منه من مربی پیش دبستانی ام باماهی 2 تومن حقوقاذیت شدنش دوبرابر ...

سطح توقع همه از زندگی یکی نیست بقیه رو با توقعات کوچیک خودت مقایسه نکن

از طرز صحبتت مشخصه چه تحصیلات بالایی داری دکترای فحاشی از دانشگاه گاوداری😂استخدام بیمارستان که شدی ...

راستش منکه ندیدم بهت فحشی داده باشم ولی شما قطعا تو طویله بزرگ شدی. دیگه هم رو من ریپ نزن بدبخت گدازاده قرار نیست همه مثل خودت حقیر و بدبخت باشن و بیان زیر کامنت همه خنده بذارن. 

فک میکنیابتدایی سختتره اصلا نرو اموزگاری یا دبیری یا پزشکی بروحق من بیشتر از این رشته هاست خودتو با ...

ابتدایی حداقل بچه سرش میشه سرجاش میشینه گوش میده رعایت یسری قوانین سرش میشه 

راستش منکه ندیدم بهت فحشی داده باشم ولی شما قطعا تو طویله بزرگ شدی. دیگه هم رو من ریپ نزن بدبخت گداز ...

من حضرت سلیمان نیستم نمیفهمم چی میگی جوجه👄

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
از طرز صحبتت مشخصه چه تحصیلات بالایی داری دکترای فحاشی از دانشگاه گاوداری😂استخدام بیمارستان که شدی ...

از کامنتت معلومه هیچی حالیت نیست. ریپ نزن برو پی زندگی حقیرانت. 

من حضرت سلیمان نیستم نمیفهمم چی میگی جوجه👄

جوجه که قطعا خودتی چون مردم عادت دارن همه رو مثل خودشون حقیر نگاه کنن. الانم برو که اصلا آدم حساب نمیشی. سگم از تو شعورش بالاتره 

سطح توقع همه از زندگی یکی نیست بقیه رو با توقعات کوچیک خودت مقایسه نکن

سطح توقع با سطح دستیابی به توقع خیلی تفاوت داره

هیچکس دوست نداره توقع کوچیک داشته باشه ولی  زندگی تایه جایی رو بهت اجازه میده این میشه که تواون سطحی که هستی به خوبی کارتو انجام نمیدی و ناراضی هستی همیشه.