2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیان جواب شدن لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شرایطم همینهاولا زیاد زنگ میزد اما کم کم انگار دارم فراموش میشم

آخی عزیزم 

وقتی خوابگاهم خیلی احساس تنهایی میکنم خونه که هستم بهتره خودم رو سرگرم میکنم

این اگه نباشم هم عین خیالش نیست دوست هم خیلی اینجا ندارم فقط می‌خوام زودتری تموم شده راحت شم

فکر میکنی

من الان اصلا زنگ نمیزنم خودش وسط کارش زنگ میزنه که چرا بهم زنگ نمیزنی

مردا همه همینن، جدیشون بگیری خیالشون راحت میشه و میرن پی زندگیشون

اول اینکه سعی کنی همش رو به پیشرفت باشی

دوم هم بهشون وابسته نباشی

اینا رو رعایت کن ببین آرزوش میشه بهش زنگ بزنی

خیلی طولانیه بخوام بگم ولی عزیزم زود همبچه نیار،درست رو تا دکترا بدون وقفه ادامه بده و همش خودتو درگیر نشون بده، سرکار هم رفتی که عالیه بعد حالا با خیال راحت بچه دارشو

فکر میکنیمن الان اصلا زنگ نمیزنم خودش وسط کارش زنگ میزنه که چرا بهم زنگ نمیزنیمردا همه همینن، جدیشون ...

آخه زن ها به یه منبع عاطفی نیاز دارن من وقتی این منبع رو ندارم یا دارم ولی انگار ندارم انگیزه واسه ادامه دادن ندارم الان ترم پنجم فقط می‌خوام تموم شده کارشناسی 

خونه که هستیم حداقل همو میبینم اینجا که هیچی 

بعدشم مردا اینطوری نیستن که بگن خب زنم داره درسشو میخونه منم تقوا پیشه کنم سریع یکی دیگه رو پیدا میکنن