2777
2789
عنوان

یازدهم انسانی هستم

32 بازدید | 5 پست

لام. همونطور که میدونید به امتحانات نوبت اول چیزی نمونده و من قبلا گفته بودم که برای بورسیه درس میخونم.. میخواستم بگم مستمر بعضی از کتابا واقعا.. واقعا ریدم و نمرم خرابه اما برای نوبت اول واقعا از الان خیلی خوندم.. میترسم نوبت اول مثلا کتاب تاریخ رو ۱۹ بشم بعد مستمر نمرمو بیاره  پایین و بیفتم.. واقعا اونقدر گریه کردم و کلا افسردگی شدید گرفتم.. تروخدا راهنمایی کنید.. واقعا حالم خرابه.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین مشکل رو دارم، نگران نباش اگه نوبت اول رو خوب بدی مستمرت روهم نمره خوبی رد میکنن😊

🦋او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی؟❤                                  منم اون دختر قوی ای که امروز طوری میخنده که انگار دیشب گریه نکرده(((:                                                   میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین، ممنونم🌹                                😎💜Army.                                    طرفدار دو اتیشه انیمه وان پیس😍✨

منم همین مشکل رو دارم، نگران نباش اگه نوبت اول رو خوب بدی مستمرت روهم نمره خوبی رد میکنن😊

فدات بشم راست میگی؟؟ به خدا بعد چند ساعت گریه اصلا حالم یکم بهتر شد

فدات بشم راست میگی؟؟ به خدا بعد چند ساعت گریه اصلا حالم یکم بهتر شد

بله من حتی از بعضی یازدهما و دوازدهمای مدرسمون هم درموردش پرسیدم گفتن سال قبل با وجود اینکه عملکردشون تو سه ماه خوب نبوده ولی چون نوبت اولشون نمره خوبی گرفتن مستمرهم خوب بوده♥🌹

🦋او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی؟❤                                  منم اون دختر قوی ای که امروز طوری میخنده که انگار دیشب گریه نکرده(((:                                                   میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین، ممنونم🌹                                😎💜Army.                                    طرفدار دو اتیشه انیمه وان پیس😍✨