2777
2789
عنوان

شوهرم ازصبح بادوستاش رفته بیرون به منم هیچی نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 68 پست
نه اون ازدواج اولشه ومادوست نبودیم یک ماهه رفتارش برگشته

خب یکم سخت میشه اینجوری 

تو یه بار شکست خوردی ولی اون نمیدونه طلاق یعنی چی .‌.

سعی کن با کمک مشاوره و سیاست بازی قضیه رو حلش کنی

بدون دعوا  بگو وقتی ازدواج کردیم یعنی هردو باید از،حال هم با خبر باشیم

الان من بخوام همراه پدر مادرم برم یه شهر دیکه باید روز قبلش به تو بگم

با دوستام همینطور.

در برابرش همین انتطار رو ازت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم با نازو عشوه بگو چرا جواب ندادی نمیگی از نگرانی دق میکنم ببین چقد دلش برات پر میزنه

الان ازساعت ۱۲تاهمین ساعت من یک عالمه اشک ریختم ومردم وزنده شدم خداییش نمیتونم عشوه هم بیام که جوابمم نداده حتی یک پیامم نداده بهم خبربده لاقل

ببخشیدمن شوهره خودمونتونم مواظبش باشم چجوری رفیقایی که نمیشناسم ومواظبشون باشم

اینی ک من گفتم یجورایی مراقب از شوهرت به صورت غیر مستقیمه دیگ ببین ما ادما خودمونم ممکنه شده باشه وقتی تحت تاثیر حرفای یه گروهی مخصوصا دوستا قرار میگیریم یسری رفتار نابجا ازمون سر بزنه منظورم اینه ریشه یابی کن ک همسرت واقعا این اخلاق خودشه یا یه تاثیر زود گذر ک ممکنه تبدیل به عادت شه هست

خب یکم سخت میشه اینجوری تو یه بار شکست خوردی ولی اون نمیدونه طلاق یعنی چی .‌.سعی کن با کمک مشاوره و ...

حالم ازمشاوره بهم میخوره واسه اون ازدواجم رفتم خیلی 

فقط میگن خفه شد هرکاری کرد جبهه نگیر توخوب باش

میگه من مردم من مادرنمیخوام که بگم کجابرم کجابیام

بگو مادر پدر واسع اجازه گرفتن هست

همسر برای خبر دادن به مرد و زن ربط نداره اگه تو فکر میکنی نباید خبر بدی  همین مجوز رو به من میدی که خبر ندم بهت

الان ازساعت ۱۲تاهمین ساعت من یک عالمه اشک ریختم ومردم وزنده شدم خداییش نمیتونم عشوه هم بیام که جوابم ...

اول ناراحتیتو بسان کن بگو منطقی ک ناراحتش شدی و فلان زیاد گیر بدی فک کنه بهش وابسطه ای از چشمش میوفتی بعد عشوه و آشتی جوری نشون بده ک بهش وابسطه نیستی و اگه خونه نباشه توم میری جایی کاری انجام میدی فقد ب فکر اون نیستی 

اینی ک من گفتم یجورایی مراقب از شوهرت به صورت غیر مستقیمه دیگ ببین ما ادما خودمونم ممکنه شده باشه وق ...

خب عزیزم من اصلادوستایه شوهرموندیدم 

چمیدونم اوناچجورین شوهرمم هیچ وقت ازشون صحبت نمیکنه من چجوری اوناروبشناسم اخه

میگه من مردم دوسندارم هی آماربدم کجامیرم کجامیام

این رو وجدانی طی کنید 

یعنی چی من مردم 

خبر دادن به مرد وزن چه ربطی داره

اکه او حق داره خبر نده تو هم حق داری

دونفر قراره با هم زندکی کنن این وظیفه هردو هست