2777
2789
عنوان

یکسال ازدواج کردم تا حالا مادرم زنگ نزده منو شوهرم دعوت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 58 پست

چرا مادرا این طوری شدن؟همه آسون مثل هم شدن انگار از بچه اشون طلب دارن .خونه پدر مادر که دعوت نمی خواد هر وقت بخوای میتونی بری بهشم بگو سخت نگبره که بخواد اعتراض کنه.منم از این داستانا دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه مادر تنها جاییه ک بدون دعوت میری عزیزم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
پدرم مهربونه ولی مامانم میاد اخماش تو همه حتی جلو شوهرم خجالت میکشم از رفتارش

چی بگم نمیدونم حکمت این داستان ها چیه آدم فکر میکنه کار اشتباهی کرده اینجور میکنن ،مادر منم با شوهرم خوب بود ،البته همه عمه ها برادرزاده اشون و دوست دارن ولی با من اوکی نیستن هیچ کدوم 😁

چرا مادرا این طوری شدن؟همه آسون مثل هم شدن انگار از بچه اشون طلب دارن .خونه پدر مادر که دعوت نمی خوا ...

والا من خالم جونشو برا دختراش میده هر چی میخره برا دختراش و نوه هایش میگیره ولی مامانم اصلا

هی والا چی بگم

والله مارم دعوت نمیکنن ،من خودم میرم 

ولی خونه خواهرم بدون دعوت نمی‌رم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
والا من خالم جونشو برا دختراش میده هر چی میخره برا دختراش و نوه هایش میگیره ولی مامانم اصلا

مامان منم اینجوریه عادت کردم