2777
2789

پاشده رفته بیرون ازصبح بااینکه ازشبه قبل برنامه ریخته بودن برن بیرون(مامانش زنگ زدم گفت دیشب لباس برداشته )ازصبح ازنگرانی مردم ولی دردسترس نبود۵تا۶بارزنگ زدم تاالان جواب دادکه بابچه هابیرون بودیم گفتم چرایک خبرندادی گفت نشدگفتم یک پیام دادن ۳ثانیه وقتتومیگرفت چطورنتونستی گفت برسم خونه زنگ میزنم بهت منم قطع کردم بچه هاما۷ماهه عقدیم ازدواج دومم هم هست شوهرم خیلی خوب بود تازگی هااینجوری شده جایی میره نمیگه ویکمم کم توجه شده

اصلانمیتونم به طلاق هم فکرکنم هموم یکبارمردم وزنده شدم دلم نمیخوادزندگیم وساده رهاکنم الان زنگ زد من چی بگم چجوری صحبت کنم رفتارکنم بازم گله کنم؟ یابی محلی کنم؟ بابی محلی بدترمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواجه دوممه وشوهرمم خیلی خوب وعالی بودتازگیایکم مشکل روحی پیش اومده واسمون ولی فکرنمیکردم بخواداینجوری بشه 

تنهاش میزارم بدترمیشه 

دلمم نمیخوادمن همش بگم بیادنبالم یابهم بی توجهی نکن

باهاش حرف بزن ولی زیاد بحثو نکش منطقی حرف بزن بگو عزیزم میتونستی یه خبر بدی نگرانت شدم و اینا بعد بهش بگو خاستی بری جایی خبر بده حداقل خودتو ناراحت و اینا نشون بده ولی نه اونقد ک سرد شع

ازدواجه دوممه وشوهرمم خیلی خوب وعالی بودتازگیایکم مشکل روحی پیش اومده واسمون ولی فکرنمیکردم بخواداین ...

بنظرم با نازو عشوه بگو چرا جواب ندادی نمیگی از نگرانی دق میکنم ببین چقد دلش برات پر میزنه

مردا هم به تفریح بدون زن نیاز دارن چرا پا پیچ میشی اتفاقا واکنش نشون نده و بهش بگو خیلی خوبه یه اب وهوایی عوض کردی ولی بهشم بگو که جواب تلفن نداده نگران شدی نگو چرا خبر ندادی  پیام ندادی فقط اظهار نگرانی کن

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺