2777
2789
عنوان

شوهرم ازصبح بادوستاش رفته بیرون به منم هیچی نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این رو وجدانی طی کنید یعنی چی من مردم خبر دادن به مرد وزن چه ربطی دارهاکه او حق داره خبر نده تو هم ح ...

بگو زندگی مشترک یعنی من ب تو تو به من باید بگی اگه اینجوری بخای پس از منم دیگه نباید بپرسی و بدونی چیکار میکنم بدون تو

خب عزیزم من اصلادوستایه شوهرموندیدم چمیدونم اوناچجورین شوهرمم هیچ وقت ازشون صحبت نمیکنه من چجوری اون ...

زرنگ باش مثلا بگو ی بار این دوستاتو دعوت کن خونه شامی چیزی یا برید بیرون نمیگم شوهرت تا اخر عمرش باید با تو باشه ن ولی همین ک ی چنبار ببینیشون میشناسی اونوقت میتونی موضع درست بگیری الان مدت زمان زیادی نمیگذره ک یکم صبور باش میفهمی

حالا بعدشم ک اومد داد و بیداد نکن زیاد اول با ارامش صحبت کن بگو ناراحت شدم و اینا اگ دیدی تو کتش نمیره یکم ناز کن ادای بی محلی در بیار ک بفهمونی این کارش باعث نگرانی و ناراحتیت شده قلق شوهرت بلاخره دستت میاد..

حالم ازمشاوره بهم میخوره واسه اون ازدواجم رفتم خیلی فقط میگن خفه شد هرکاری کرد جبهه نگیر توخوب باش

اتفاقا اگه پیش یه تراپیست خوب بری می‌تونه کمکت کنه 

چون قبلاً شکست خوردی و کارت سخته حتماا باید از یکی که بلده کمک بگیری .. اینجا هر کی هر چی بخواد میگه ولی کسی توی زندگی تو نیست ..

بگو زندگی مشترک یعنی من ب تو تو به من باید بگی اگه اینجوری بخای پس از منم دیگه نباید بپرسی و بدونی چ ...

یبارگفتم گوشیش وزد تودیوار

بعدش زنگ زد باتلفن خونشون اومد دنبالم رفتم دیدم 

نگران شده بودکه من ناراحت نشم گوشی یهوقطع شده

ولی الان...🥺😔

اتفاقا اگه پیش یه تراپیست خوب بری می‌تونه کمکت کنه چون قبلاً شکست خوردی و کارت سخته حتماا باید از یک ...

میدونم ترسم ازاینه زندگیم بهم بخوره یاشوهرم همینجوری بمونه اخلاقش 

میدونم ترسم ازاینه زندگیم بهم بخوره یاشوهرم همینجوری بمونه اخلاقش

خب باید حلش کنی دیگه با دعوا و بحث مطمئن باش دوباره زندگیت بهم میخوره .. دنبال تراپیست باش به شوهرتم نگو 

چند سالته اهل کجایی ؟

زرنگ باش مثلا بگو ی بار این دوستاتو دعوت کن خونه شامی چیزی یا برید بیرون نمیگم شوهرت تا اخر عمرش بای ...

من عقدم اخه رابطه بادوست ورفیق وخودم همون اوایل قطع کردم اونم خودش دوست نداره بعدم ادم خودش بایدفهمیده باشه انقدربی عقله ینی 

اینم میدونم به حرف کسی نمیکنه بازم نمیدونم شایدبه قول شما اونایک چیزایی میگن

خب باید حلش کنی دیگه با دعوا و بحث مطمئن باش دوباره زندگیت بهم میخوره .. دنبال تراپیست باش به شوهرتم ...

چیکارکنم خب 

خودمم بدشدم همش یابهش زنگ میزنم یاپیام میدم 

زنگ وپیامم نده هی میگم کجابودی چرازنگ نزدی چراپیام ندادی