2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من همسرش گوشیش رو چک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 168 پست
نمیخوام ناراحتت کنم منم توی شرایط تو بودم این مردا عوض نمیشن فقط باید جونتو برداری و فرار کنی خودت ...

😔😔😔😔😔

چند باری خواستم برم... پشیمون شدم...

جونم بهش وصله ....   اصلا مریض شدم تا یه ماه افتادم با اینکه نرفته بودم.‌. و فقط تو فکرش بودم و ..

چی بگم ...دلم خونه...ما خیلیی عاشق معشوق بودیم...ولی این اخلاقاش گند زد به همه چی....خانواده ش خودشو ...

چی بگم بخدا بشین باهاش حرف بزن یا بگو من دیگه گوشی نمی‌خوام بهش گوشی رو بده تا بفهمه کارش زشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهییییی، عزیزمممم... ببین اصلن مقصر نیستی تو. مردای این مدلی وااااقن جذابند. فرصت نکردم تاپیک های د ...

هیچ وقت فکر نمیکردم همچین بختی برام رقم بخوره...

الانم تو اقدام بچه ایم.. ولی من اصلا نمیدونم میخوام چه غلطی کنم حتی...

از اول انگار از قصد میخواست زود بچه دار شم ..

میدونی من هر چقدر مشاور برم تا وقتی اون نخواد تغییر کنه فایده نداره...  چون چند بار حرف زدم سر بسته میگن جدا شو... ولی من قصد جدایی ندارم... 

منم شرایط اسی رو دارم عزیزم بچه هم دارم .دیروز رفتیم برام پالتو بگیریم دوتا مدل پالتو ‌رنگ وجنسشون م ...

خیییلی خیلی متاسفم میشنوم راجب شرایطی ک درش هستید... شمام حتمن مشاوره برید. نمیدونم چرا حس میکنم مشکل اعصاب هم گرفتید. اگر گرفتگی عضلات دارید مثلن گردن درد شدید، بدن درد اینارو جدی بگیرید و اگر دارید یه دکتر برید. بخاطر مشکلاتی ک توی خونه دارید، روی روح و روان آدم این ها تاثیر میزاره. خیلی مراقب خودتون باشید. زیاد دهن ب دهن شوهرتون نزارید بجاش اون انرزی رو صرف گرفتن مشاوره و راهنمایی از یه متخصص بکنید ک بتونید از خوتون و بچه تون حمایت کنید.

هیچ وقت فکر نمیکردم همچین بختی برام رقم بخوره...الانم تو اقدام بچه ایم.. ولی من اصلا نمیدونم میخوام ...

بسم الله! مشکل دارید با همسرتون اونم شدید و میخواید بچه دار شید؟؟؟؟ من مجردم تجربه زندگی مشترک ندارم از اونورم اصلن تخصص در حیطه درمان ندارم ولییییی بازم گفتید میخواید مجدد مادر شید یکجوری شدم... یه مشاور برید درسنه شوهر شما تغییر نمیکنه  ولی با تغییری ک شما میکنید در رفتارتون، این تغییر روی شوهرتون اثر میزاره... سیاست خیییلی مهمه خیلی... متاسفانه مادرهامون (از جمله مادر عزیزم خودم) چون ساده بودن و بلد نبودن یادمون ندادن، حالا مجبوریم هزینه کنیم از یه غریبه یاد بگیریم‌ .... من روی این مشاوره خیلی پافشاری میکنم برا شما. سربسته هم نکید مشکلتون رو دقیق بگید. مشاور خدا نیست ک حدس بزنه. سعی کنید مشاور هم از تهران پیدا کنید ک مراجع زیاد داشته و زیاد آدم دیده... 

خیییلی خیلی متاسفم میشنوم راجب شرایطی ک درش هستید... شمام حتمن مشاوره برید. نمیدونم چرا حس میکنم مشک ...

نمیزاره تنها برم بیرون.

تازه بتید از مشاور قبلش نوبت بگیرم مثلا فلان روز .واون روز نمیزاره .و...

انشا الله اگه سیانول یا قرص برنج پیدا کنم شرم رو از این دنیا به همراه بچه هام کم میکنم.

نمیزاره تنها برم بیرون.تازه بتید از مشاور قبلش نوبت بگیرم مثلا فلان روز .واون روز نمیزاره .و...انشا ...

مشاور آنلاین بگیرید 

مشاور تون رو حتمن خانم انتخاب کنید ک براتون داستان نشه

و اینکه دور از جونتون اصلننن این حرف رو نزنید، واقن زندگی خیلی ارزشمند هست و اون دنیا واقن وجود داره و اگر آسیبی ب خودتون یا فرد دیکه بزنید اون دنیا تون از این دنیا براتون جهنم تر میشه‌ پس بجای فکرای منفی فقط دنبال راهکار باشید

یه سوال بپرسم؟ خانواده ات پشتیبانت نیستن؟ یا خانواده همسرت؟ 

اینجور ادما بیرون از خونه معمولا خیلی خودشون خوب نشون میدن و به اصطلاح آبرو دارن تهدیدش کن بگو آبروتو می برم پیش همه می گم ولی لطفا تهدیدت واقعی باشه از مادر خودت شروع کن به گفتن دردتو فریاد بزن نهیتا بخواد کتک بزنه اگر نتیجه اش ازادی باشه ارزششو داره توی تاپیک هات دیدم دختر داری پسفردا زندگیو کوفت و زهرمار اون طفل معصوم می کنه هر چی شما سکوت کنی غصه و رنج اون در آینده بیشتره 

چه جوری می تونی کنار بیای؟؟

همسر سابق من گوشیش دائم ولو بود زیر دست و پا و قفل نداشت اما گوشی من برعکس قفل داشت من این جور بزرگ شدم که تو خانواده ام گوشیامون حریم شخصی حساب می شد می گفت چرا قفل گذاشتی منم رمزشو بهش داده بودم باز می گفت نه چرا گذاشتی!!!!

پیامی برام میومد می گفت منم ببینم بعد پیامای خودشم بدون این که من بخوام نشون می داد این قضیه انتظار داشت دو طرفه باشه نه یه طرفه اما من حتی از همین کارم خوشم نمیومد یعنی چی!!!!

انقدر بحث می کردیم حس خفگی بهم دست می داد وقتی حرف می زد راجع به این چیزا.

من چیز پنهانی نداشتم اما دیگه از چک کردن هم متنفرم و خودمم چک نمی کنم انتظارم دارم چک نکنن گوشیمو اما اون برعکس می گفت من چک می کنم توام همین کار رو بکن مثل من وگرنه معلومه برات مهم نیستم.🫤🫤

درسته آدم ازدواج می کنه باید روراست و صادق باشه اما دیگه زندانی که نیست هی چک بشه هی بازخواست بشه.

🤍🤍