2777
2789
عنوان

از شب یلدا بدم میاد بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 112 پست
ومنی که مادرم امسال داره شیمی درمانی میکنه و بدترین شب یلداس همیشه همه رو دور خودش جمع میکرد ولی الا ...

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم بحق دستای بریده ی عباس مادرت شفا بگیره .میدونم چی میگی ،مادر دقیقا چراغ و نور خونس ،بچه ها به امید مادر دور هم جمع میشن.انشاالله مادرت زود خوب میشه و دلتون شاد میشه.از ته دلم برای سلامتی و طول عمر با عزت مادرت دعا میکنم اگه قابل باشم.

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته منم میگم بیاره شوهرم تا گرون نشده.خونه برادرشوهرم روبه رومونه همه ی خانوادشون جمع میشن اونجا چ ...

اگه واقعا نمیخوایین تو خونه سفره بندازین و با مادرشوهرت اینا راحته بگو منو بابا بیرون کار داریم با مادرشوهرت هماهنگ کن بره اونجا

خیلی تنهایی بده من خودم دوتا خواهر و سه تا داداش دارم ولی واقعا تنهام الان.تو بچگی و قبل ازدواج خییی ...

من تو مجردی تک دختر بودم و تنها ولی چاره‌ای نبود خودمو سرگرم میکردم 

الآنم تنها دلخوشیم بچه هامن فقط وابسته هیچکس نیستم

ومنی که مادرم امسال داره شیمی درمانی میکنه و بدترین شب یلداس همیشه همه رو دور خودش جمع میکرد ولی الا ...

خوب میشه منم یه روزایی مثل توبودم مامانم شیمی درمانی میشد بدترین عیدم بود سال ۱۴۰۰ ولی امیدداشته باش خوب میشه ازاولشم سالم تر ناامیدنباش 

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم بحق دستای بریده ی عباس مادرت شفا بگیره .میدونم چی میگی ،مادر دقیقا چراغ و ...

ممنون از دعای قشنگت مادر من دلش دریاست انشالله خدا به دلش نگاه کنه سرطان حنجره داره و ۱ساله چشمش دنبال غذاس و نمیتونه بخوره  خدا حتی برا دشمن آدمم نخواد

اره خدا بزرگه بچه مهم تره بزار بهش خوش بگذره

حتما عزیزم .تا قبل تاپیک زدنم دلم گرفته بود ولی الان حالم خوبه ،همینکه خانوادم سالمن ،پسرم یالمه و منو شوهرم باهم خوبیم خداروشکر.شاید من کم بدونم میوه و خوراکی و اینارو ولی خیلیا همینم نداره ،خدا از ما نگیره و به اونایی هم که ندارن بده انشاالله.

خدا کنه دلمون شاد باشه کنار هم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

خوب میشه منم یه روزایی مثل توبودم مامانم شیمی درمانی میشد بدترین عیدم بود سال ۱۴۰۰ ولی امیدداشته باش ...

خداروشکر مادرتون خوب شد و غم وغصه تا ابد سراغتون نیاد و تن همتون سالم و سلامت باشه

عزیز دلم چون خودم مریضی عزیز ترین کسمو دیدم درکت می کنم چقد سخته 

حمد خوندم واسش ایشالله تا سال بعد خوبه خوب میشه نگران نباش

ممنون از دعای قشنگت مادر من دلش دریاست انشالله خدا به دلش نگاه کنه سرطان حنجره داره و ۱ساله چشمش دنب ...

الهی بمیرم 🥺😔😭

خدایا تورو بحق حضرت زهرا به این مادر سلامتی بده ،دلم گرفت 😭

والا شب یلدا تو خونه ادم خیلی میجسبه منم خونه مادرشوهرم میرم دوست ندارم با اینکه بنده خداها ادمای خو ...

انگار راحت تره خونه خود آدم 

منم اطرافیانم خوبن بی احترامی نمی کنن ولی خودم سختمه