2777
2789
عنوان

آقا هستم)کمر درد در سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 68 پست
اره این قسمت گودی باید همیشه کمرت صاف باشه ولی نمیشع بلاخره خم میشی یا کج میشی به این قسمت ک خالیه ف ...

اره داداش درسته حرفت.

داداش شما از کجا خریدی بالشتکو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو بازار زیاده فقط باید بری ببینی و عکس نشون بدی

حالا ی نوع دیگه  هم تو گوگل زدم الان که بند دارن و از رو شونه رد میشه اونا بنظرت بهتر نیست امتحان کردی؟

ضعیفی پودر سنجد بریز. توشیر هفته ای یبارم معجون بخور و خرما هرروز وبادوم وفندق هرروز

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

حالا ی نوع دیگه هم تو گوگل زدم الان که بند دارن و از رو شونه رد میشه اونا بنظرت بهتر نیست امتحان کر ...

نه فقط همین محصول

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
نه دیسک ندارم چرا این همه سال تو کارهای دیگه اینطور نبودم فقط این کار اینطورم.وقتی طولانی روی صندلی ...

کارت حالت نشسته ست برا همون،احتمالا صندلیتم ارگونومیک نیست یعنی مناسب نیست ارتفاع و پشتی صندلیت،پشتی طبی بگیر ،ارتفاعشو درست کن،زیرپایی بگیر،وسط کار بلند شو هی نرمش انجام بده سرچ کن هست نرمشهای اداری،نحوه نشستن هم خیلی مهمه سرچ کن هست

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
خب مثلا به چیم ضرر میزنه خودت یکیشو مثلا حدس بزن

ببین من الان اینو تو گوگل دیدم بیشتر برای کلیه و اعضا بدنه که سرما نزنه بهشون چیز خوبیه.

ولی تو تابستون شاید ضرر داشته باشه چون گرمای زیاد هم براب کلیه خوب نیست.

حالا برای الان که هوا سرده یکی میخرم شاید تو کمر دردم موثر بود.

ببخشید شما اینو از لوازم پزشکیا خریدید؟

خب بپوش گفتم که منم شنیدم بیا خوبی کن

خب منم دارم الکی اذیت میکنم باشه سعی میکنم علتشو تو گوگل سرچ کنم مرسی که گفتی

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد