2777
2789
عنوان

از شب یلدا بدم میاد بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 112 پست

تو مدرسه ی بچت صددرصد بچه ها جشن میگیرن واسه اون حتما یه چیزی بده ببره ژله ای، کیکی، اناری هرچی که شد

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دوتا پسر دارم اسم فامیل بازی کردیم آهنگ گذاشتیم رقصیدیم فیلم دیدیم کلا راحت تر بودم خونمون

خداروشکر واقعا خوبه ،خدا حفظشون کنه.منم تو فکرمه یه بچه دیگه بیارم.ما که هیچکسو نداریم حداقل دوتا بچه دوروبرمون باشه 

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخوام یلدای خانوادگی داشته باشم

یه کیک کوچولو خودم پز

با یه ژله 

یخورده تخمه 

انار هم از چند روز قبل تهیه می کنم چون همون روز گرون میشه 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

تو مدرسه ی بچت صددرصد بچه ها جشن میگیرن واسه اون حتما یه چیزی بده ببره ژله ای، کیکی، اناری هرچی که ش ...

پارسال مهدشون پول گرفت نفری سی هزار براشون همه چی تهیه کرده بود.انارو و کیک و ژله

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

خداروشکر واقعا خوبه ،خدا حفظشون کنه.منم تو فکرمه یه بچه دیگه بیارم.ما که هیچکسو نداریم حداقل دوتا بچ ...

اتفاقا منم غریب ازدواج کردم واسه همین سه تا بچه اوردم 

بچه های اطراف همه فامیلن بچه هام غریب بودن و تنها 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

پارسال مهدشون پول گرفت نفری سی هزار براشون همه چی تهیه کرده بود.انارو و کیک و ژله

آهان الان پیش دبستانیه

خب پس در جریان باش میخوان پول بگیرن یا خود بچه ها و مامانا کاری میکنن یا چی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خداروشکر واقعا خوبه ،خدا حفظشون کنه.منم تو فکرمه یه بچه دیگه بیارم.ما که هیچکسو نداریم حداقل دوتا بچ ...

اره عزیزم اگه شرایطشو داری بیار 

من پسر اولم تنها بود خیلی بهانه میگرفت همش دوست داشت بریم مهمونی و بیرون چون تنها میموند 

ولی از وقتی که دوتا شدن با هم مشغولن دیگه حوصلشون سر نمیره 

من میخوام یلدای خانوادگی داشته باشمیه کیک کوچولو خودم پزبا یه ژله یخورده تخمه انار هم از چند روز قبل ...

درسته منم میگم بیاره شوهرم تا گرون نشده.خونه برادرشوهرم روبه رومونه همه ی خانوادشون جمع میشن اونجا چون داداش بزرگس ،ولی ما نمیریم چون شوهرم دیگه قطع رابطه کرده البته شش ماهه .

بدم میاد پسرم بفهمه و غصه بخوره چون بچس و دوسشون داره

اره عزیزم اگه شرایطشو داری بیار من پسر اولم تنها بود خیلی بهانه میگرفت همش دوست داشت بریم مهمونی و ب ...

خیلی تنهایی بده من خودم دوتا خواهر و سه تا داداش دارم ولی واقعا تنهام الان.تو بچگی و قبل ازدواج خیییلی خوبه ولی متاسفانه بعد ازدواج کمرنگ شد رابطمون

ومنی که مادرم امسال داره شیمی درمانی میکنه و بدترین شب یلداس همیشه همه رو دور خودش جمع میکرد ولی الا ...

شما ب ید دورش جمع شید 

خدا بهش سلامتی بده

چرا می‌رفتیم خونه مادر یا مادرشوهر ولی پارسال به دلایلی موندیم خونه انقد خوش گذشت که حد نداشت دیگه ت ...

والا شب یلدا تو خونه ادم خیلی میجسبه منم خونه مادرشوهرم میرم دوست ندارم با اینکه بنده خداها ادمای خوبین اما واقعا خونه خود ادم یه چیز دیگس