2777
2789

مامانم ۲۰ ساله داره اشپزی میکنه باز یجوریه که نمیشه خورد حتی بدطعمم میشه خیلی

حتی بزور لقمه رو میشه داد پایین

من که محاله چیزی بگم هرچی بگه

میگم عالی بود 

میگه چرا کم خوردی؟ میگم خوراکی خورده بودم سیر بودم تو غذات خوشمزه بود 

چون گناه داره دلم براش میسوزه 

خودمم هفته ای سه چهار بار اشپزی میکنم

بابام ک تعریف میکنه مامانم ناراحت میشه طفلی 

هرچقدر سعی میکنه باز تغییری نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشپزی یه قسمتش به بلد بودنه یه قسمتش میشه دست پخت که نعنیشم میگه هردستی یه پخت و طعمی داره 

یه نفر بود غذا م میپخت هم بلد نبود هم بشششدت بد طعم بود بلانسبت غذا اصلا میخوردی بالا میوردی هرکی میخورد خالش بد میشد من اصلا نخوردم جون بشدت هم خسیس بود اما خواهرم خورد گفت حالم بده تا رسیدیم خونه بالااورد خیلی بد رنگ و بده غذاهاش

خب تلاش برا آشپزی یاد گرفتن یعنی مدام راجع بهش تحقیق کنی و از بقیه هم نکات خوشمزه تر شدن رو بپرسی و انجام بدی ، اینکه صرفا دلش بخواد بهتر بشه ک نمیشه ، تو کارت درسته مادرته بهرحال زحمت می‌کشه دیگه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

عزیزم😅هم مهربونی هم فهمیده خدا حفظت کنه

ما هم یکی این مدلی داریم ولی خیلی ادعا داره غذاهاشم همه شولکی و آبکی😑

بعضیا به اصطلاح دستشون خوش نمک نیست...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

من همیشه ادویه های مخصوص سفارش میدم برام میارن خیلی تو طعم و مزه غذا تاثیر میذاره

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

خب تلاش برا آشپزی یاد گرفتن یعنی مدام راجع بهش تحقیق کنی و از بقیه هم نکات خوشمزه تر شدن رو بپرسی و ...

اره یوقتاییم مثلا از کسی میپرسه یا تلاش میکنه بازم چندان جالب نمیشه

درکل چون علاقه نداره و بی حوصله میزاره هم هست

مثلا یمی هست هرجی میپزه انگشتاتم تا ته میخوری ملا برنج شفته هم درست کنه خراب کنه غذارو بازم یه طعمی ...

بابام همین مدلیه

هرچیزی میزاره خوشمزه میشه