2777
2789
عنوان

دیدین کسیو ک هرچقد تلاش کنه اشپزیش بازم بده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 37 پست
عزیزم😅هم مهربونی هم فهمیده خدا حفظت کنهما هم یکی این مدلی داریم ولی خیلی ادعا داره غذاهاشم همه شولک ...

لطف داری😘

نه مامان من طفلی میاد بهم میگه تو دستپختت خوبه تو درست کن 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد غذاهای عمه ام افتادم که پر دنبه بود و بو ضحم میداد همه غذاهاش...مثلا مرغ درست می‌کرد یه لیتر آب ...

مال مامانم یک درجه ازین بهتره 😅

مهمون میاد جوجه کباب درست میکنیم یا از بیرون میخریم یا مامان بزرگم میاد کمک 

چجور ادویه های مثلا استفاده میکنید

از مشهد برام میارن 

مخصوص کتلت و فلافل 

کاری 

مرغ و ماهی 

قرمه سبزی 

خیلی خوش عطرن 

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

از مشهد برام میارن مخصوص کتلت و فلافل کاری مرغ و ماهی قرمه سبزی خیلی خوش عطرن

عه چه جالب

قرمه سبزیو مام از مشهد چند بار گرفتیم 

اما باز جالب نمیشه نمیدونم چرا اصلا قورمه اون جوری ک ی سری رستورانا درست میکنن نمیشهه

فقط قیمه رو تو خورشتا خوب در میارم

مامانم آشپزیش خوبه واقعا نه تنها تو غذا شیرینی . انواع کیک ترشی و.. بابامم آشپزیش خیلی خوبه و سختگیره تو آشپزی من خودم اصلا غذا درست نمیکنم همیشه ام میترسم بعدا دست پختم بد بشه ولی بعضی وقتا که یچیز درست میکنم تعریف میکنن چون مثل بابام سر غذا خیلی دقت دارم مدام اطرافشم🥲😂

مامانم آشپزیش خوبه واقعا نه تنها تو غذا شیرینی . انواع کیک ترشی و.. بابامم آشپزیش خیلی خوبه و سختگیر ...

بابای منم خیلی سختگیره وقتی یه چیزی درست میکنم بابام تایید میکنه ذوق میکنم😂😍

عه چه جالبقرمه سبزیو مام از مشهد چند بار گرفتیم اما باز جالب نمیشه نمیدونم چرا اصلا قورمه اون جوری ک ...

قورمه فوت کوزه گری داره 

موقعی که آب اضافه میکنی زیاد نریز چون هر چقدر هم بعدش بجوشه جا نمیافته

سبزیش هم خیلی مهمه من یه بسته ریحون یه بسته هم پیازچه حتما میزنم تو سبزی قورمه ام...

یک ساعت آخر شنبلیله خشک سرخ میکنم میریزم تو قورمه سبزیم حسابی عطرش در میاد

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

عزیزم راز خوشمزه شدن غذا اینه با حوصله و شعله کم آروم بپزه 

مثلا خورش هارو اول پیاز رنده شده و گوشت رو سرخ میکنی بعد ادویه اون خورش رو میریزی با رب گوجه ( اگه رب تو دستورش باشه( لپه یا لوبیا هم می‌ریزی و با شعله کم میذاری تفت بخوره تا روغن پس بده ..یه ربع اینا برار با رب و ادویه تفت بخوره بعد آب‌جوش بریز و بزار بپزه و نمک و ترشی ش رو اندازه کن تمام

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
عزیزم راز خوشمزه شدن غذا اینه با حوصله و شعله کم آروم بپزه مثلا خورش هارو اول پیاز رنده شده و گوشت ر ...

درسته ممنون😘

من اشپزیم خوبه اونطور که تعریف میکنن 

مادر هم ک علاقه نداره ی مقدار

قورمه فوت کوزه گری داره موقعی که آب اضافه میکنی زیاد نریز چون هر چقدر هم بعدش بجوشه جا نمیافتهسبزیش ...

ممنون 😘

گرد لیمو رو اگه زود بریزم تلخ میشه نه؟

مامان منم دستپختش جالب نیست چون با حوصله نمیپزه..یکم گوشت و ادویه رو تفت میده و آب اضافه میکنه .سبب زمینی و بادمجون سرخ کردنی رو نصفه نیمه سرخ میکنه نمیذاره طلایی بشه . برنج رو زود آبکش میکنه همیشه خشکه

تپل سلطان هستم سوگلی دربار