2777
2789
به بچم از کوچیکی یاد داده بودم غذا میخوره پرت نکنه یا حتما رو پارچه مخصوصش بشینه تا غذاشو بدم بعد خو ...

ماشاالله هم خیلی زرنگید هم بچتونم فک کنم آروم ، چون منم از نوزادیش در حال تلاش و آموزشم ولی با هر وعده غذا خونه رو نابود می‌کنه ، کلا از بهم ریختن لذت می‌بره در کابینت ها و کمد و کشو ها رو باز می‌کنه می‌ریزه بیرون می‌ره سراغ بعدی ، نزدیکایدو سالشه ولی هنوز تمام مدت بیداریش میخواد من کنارش باشم ، با اینکه آدم فرزی هستم ولی نمیتونم تمام مدت خونه رو تمیز نگه دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

من بچم میخوابه یه وعده برای ناهار روز بعد یه وعده برای شام درست میکنم غذام به موقع آمادست اما خونه چون توش اسباب بازی ریخته بچه بازی میکنه جمع نمیکنم فقط یه گوشه تعیین میکنم اون بازی کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بلوک میاره بعد ماشین کوچک کلی بعد ماشین بزرگ بعدوسایل نقاشی بعد خونه سازی و....یک دفعه داد میزن ...

فداش. قانون بذار که تا قبلی رو جمع نکردی بعدی رو نباید بیاری. حالا بچه من یه عادتی داره بعضی پادری ها رو جمع می‌کنه و پخش و پلا می‌کنه . یکبار داشتم غذا درس میکردم  نزدیک بود با ظرف غذا کله پا بشم یک سال و هفت ماهه ست.

زیادی آرومم نبودا مثلا برای خوابیدن یساعت باید تکونش میدادم یا همش اسباب بازی میاورد می ریخت کابینت ...

میشه بهم بگی چطوری یادش دادی🙏😕 بچه مد خیلی ریخت و پاش میکنه

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
منم تو ذهنم برنامه ریزی میکنم . همه چیز مرتبه اما انرژیم واقعا از دست می‌ره

مادری که بچه کوچیک داره سرعتش باید بالا باشه من موقع پختن غذا نمیزارم ظرف کثیف تو سینک بمونه تا غذام بپزه آشپزخونه رو هم مرتب میکنم بعد پخت غذاهم سریع گاز و سینک میشورم تا بعد ناهار فقط چهارتا ظرف بمونه 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماشاالله هم خیلی زرنگید هم بچتونم فک کنم آروم ، چون منم از نوزادیش در حال تلاش و آموزشم ولی با هر وع ...

قفل کابینت بگیر. بچه من اینقدر این قفل کابینت ها رو می‌کشه که هر چند وقت یکبار  هر کدوم در رفت با چسب دو وجهی دوباره میچسبونمشون

فداش. قانون بذار که تا قبلی رو جمع نکردی بعدی رو نباید بیاری. حالا بچه من یه عادتی داره بعضی پادری ه ...

آره باید کم‌کم قانون بزارم

الهی جوجه تو مواظب باش چقدر هم کوچولو هست 

ولی ببین چشم به هم زدن میشه روز عروسی شون و میرن

پس سخت نگیر

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
مادری که بچه کوچیک داره سرعتش باید بالا باشه من موقع پختن غذا نمیزارم ظرف کثیف تو سینک بمونه تا غذام ...

منم ولی بچه م زیر پام گریه می‌کنه مجبورم اونو بگیرم . زیادم که تلویزیون ببینه ضرره. 

قفل کابینت بگیر. بچه من اینقدر این قفل کابینت ها رو می‌کشه که هر چند وقت یکبار هر کدوم در رفت با چس ...

از نه ماهگی میزدم ، همون لحظه اول می‌کنه میندازه دور ، بعدم الان دیگه عاقل شده ، در کابینت رو با هر چی ببندم میاد به خودم اصرار می‌کنه ک باز کنم خب باز نکنم گریه و زاری می‌کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
میشه بهم بگی چطوری یادش دادی🙏😕 بچه مد خیلی ریخت و پاش میکنه

سره بچه نباید داد زد تا لج بکنه بعد پارچه باز میکردم میگفتم بیا خوراکی از وقتی نشستن یاد گرفت رو مبل یا هرجای دیگه خوراکی دستش نمیدادم اونم یاد گرفت خوراکی میخواد غذا میخواد حتما باید پارچه بزاره .یا غذا پرت میکرد بهش نخندیدم وقتی تمیز غذا میخورد تشویق میکردم خودمم همش کنارش رو پارچه میشستم غذا میخوردم تا از من یاد بگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادری که بچه کوچیک داره سرعتش باید بالا باشه من موقع پختن غذا نمیزارم ظرف کثیف تو سینک بمونه تا غذام ...

ببین هر چقدر هم سرعت ما بالا باشه

باز این جوجه ها یک شیطنت مبکنن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
منم ولی بچه م زیر پام گریه می‌کنه مجبورم اونو بگیرم . زیادم که تلویزیون ببینه ضرره.

نصف کاراتو وقتی خوابه انجام بده نصف دیگشم وقتی تلوزیون میبینه .شبا بیشتر کارا رو انجام بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سره بچه نباید داد زد تا لج بکنه بعد پارچه باز میکردم میگفتم بیا خوراکی از وقتی نشستن یاد گرفت رو مبل ...

منم اینکارا رو میکنم چندتا زیردستی با طرح بچگانه دوختم میسینیم ولی آروم نمیشینه بعد دو ثانیه پا میشه میره .یه هفته دنبالش نرفتم واسه غذا تا عادت نکنه ولی دیدم نمیاد که نمیاد 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
از نه ماهگی میزدم ، همون لحظه اول می‌کنه میندازه دور ، بعدم الان دیگه عاقل شده ، در کابینت رو با هر ...

چسبای خودشون به درد نمیخوره من با چسب چهارسانتی دو طرفه زدم بهشون . خیلی محکمن‌.

نه من از همون اول زدم و باز هم نکردم آخه وسایل تو کابینت خطرناک هم هست