2777
2789
عنوان

دختر ابحیم فساد کرده ابجیم سکته می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7777 بازدید | 204 پست
😐خندت نگرفت این حرفو زدی؟همش تاثیر فضای مجازیه اینا فرهنگ‌سازی های غربیه که از طریق رسانه میاد میرس ...

ما که متاهلیو  و بزرگم چند تا کلیپ تو اینستا ببینیم رومون تاثیر میزاره. وای به حال این بچه ها که تازه می‌خوان چشم و گوش باز کنن و کنجکاوند

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما که متاهلیو و بزرگم چند تا کلیپ تو اینستا ببینیم رومون تاثیر میزاره. وای به حال این بچه ها که تاز ...

دقیقا همینه

نمیدونم چی درسته چی غلط ، فقط میخوان از بقیه عقب نمونن

وگرنه آب آلوده و این چیزا چرتو‌پرته خالصه

۱۴۰۰ وارد دبیرستان شدم با اینکه مثلا نمونه دولتی بود و بچه درس خون بودن پر فساد و کثافت کاری بود از این موارد هم زیاد بود خصوصا بین دخترایی که خوابگاهی بودن 

مابقی هم همزمان با چندتا پسر دوست بودن 

من اهل اینچیزا نبودم و سرم به درسم گرم بود همیشه مسخرم میکردن 💀💀💀

دوم دبیرستان رو که تموم کردم امتحاناشو دادم ازدواج کردم

موقع امتحانا که میرفتم اونموقع نامزد بودم ( عقد نبودیم )

یه مشت خراب بی حیا عین جزامی‌ها از من فرار میکردن و بعضیاشون تا منو میدیدن‌ با هم پچ پچ میکردن

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

زیر 19 سال گوشی برای بچه نگیرین داغون میشن

این جامعه هنوز مونده تاوان گوشی دادن دست بچه و نوجوون رو پس بده

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

@لاله_واژگونه بیا یکم پشمات بریزه😐😐

این مشکلم یادم باشه ب مشکلاتم اضافه کنم😐🤦‍♀️😅

این چیزا زیاد شده من قبلا بین دوستام یکی دومورد داشتیم متاسفانه کشش و علاقه ای نسبت ب جنس مخالف ندارن و بیشتر ب هم جنسشون کشیده میشن...هیچوقت میل ب هم جنس و درک نکردم یه عده چطور میتونن واقعا🤦‍♀️

یه چیزی هم که هست پیج های روانشناسی مدام میگن مسایل جنسی رو بد و زشت برای بچه معرفی نکنید که بعداً تو رابطه مشکل داشته باشن، رااااحت برخورد کنین...... همین باعث شده بچه ها معنی حیا رو نفهمند 

اینجوری میشه که بچه ها لخت و عور میشن نمی‌فهمن چقدر بده

😐خندت نگرفت این حرفو زدی؟همش تاثیر فضای مجازیه اینا فرهنگ‌سازی های غربیه که از طریق رسانه میاد میرس ...

ازکجاشون درمیارن این حرفارو خدایی

بقول یارو چی میزنین شما 

زیر 19 سال گوشی برای بچه نگیرین داغون میشن

دقیقا خواهرم خودشو بکشه نمیزارم تا ۱۹.۲۰ واسش گوشی بگیرن

کارای مدرسش رو با گوشی مشترکی مامانم انجام بده

خودم تا ۲۱ گوشی نداشتم ولی خدایی فایدش از ضررش صدهزار تا بیشتر بود 

👊
۱۴۰۰ وارد دبیرستان شدم با اینکه مثلا نمونه دولتی بود و بچه درس خون بودن پر فساد و کثافت کاری بود از ...

اره 

همشون دوست پسر داشتند از این کارا میکردن بعد یکی که نامزد داشته مسخره میکردن

اسی جان بنظرم زودتر برید پیش مدیر و قضیه رو قبل اینکه پدرش بفهمه جمع کنید 

و اما خواهرزادتون حتما حتما دکتر و مشاوره ببرید گوشی و کلیپ و ماهواره و ...‌هم حتی الامکان از دسترسش خارج کنید اون دوستای احمقشم به هیچ عنوان دیگه نزدیکش نشن قطع ارتباط کنید 

بر قامت دلربای مهدی صلوات