2777
2789
عنوان

دختر ابحیم فساد کرده ابجیم سکته می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6361 بازدید | 204 پست

پسرم سه سالشه

از همین الان از دوران مدرسش میترسم با این اتفاقا

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی گوشی دادن دست بچه ها اینجوری شد اینستا و ف یلتر شکن و ......باعث این بدبختیاس

به خواهرت بگو دخترشو ببره پیش مشاور هرچند که از اون هم کاری بر نمیاد نسل جدید فکر می کنن از همه بیشتر می فهمن و بقیه یه مشت احمقن

آره دیگه جن و هرچی که فکرمی مقصره ،،،،،،به جز اون انسان!چون انسان عقل و اراده و فهم ندارع

گفتم انسانم تقصیر داره چون باعث میشه جن وارد زندگیش بشه تسلط پیدا کنه اگر خود انسان جلوشو نگیره بدتر میشه آخرت خود انسان خراب میشه جنم فقط ایشون نیست جد و آبادشم به ورطه ی فساد میکشونه 

کاش پلیس و آموزش پرورش  رو خبر نمی کرد 

پرونده اخلاقی براشون درست میشه اونم از نوع همجنس باز و فساد

چقدر رو دانشگاه و ازدواج و شغلش تاثیر منفی داره

کلا آیندشو خراب کرد با این بی عقلی

بگو آخه بچه میخوای یه گوهی بخوری لااقل تو مدرسه نمیخوردی 

چه مدیر عوضی ایای بابابه اون مدیر احمق بفهمونن با صلح حل کنه و برهبعدش خودت خواهرزادت رو بیار و یه ش ...

به نظرت کلمه ای که به مدیر گفتی لایق دانش آموزان نیس؟؟؟ مگه مدرسه جا این کارا هس 

اتفاقا احسنت به مدیر

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

واقعا خاک تو سر مدیر کنمرئیس اداره اموزش پرورش همون ناحیه چیکار کنه مثلا. چرا به جای اینکه با مشاور ...

چون حقشونه ابروشون بره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

.اقعا🤣🤣🤣دوست من تو دانشگاه پنج‌روز بعد از سقط اومد نتونست بمونه حالش بد شد برگشت خونه

اونموقع هم نمینداختن بعد برن سرکلاس .غش و ضعف میکردن و ‌مسئولای  مدرسه میرفتن جمعشون میکردن از توالت  

دمش گرم؟خواهر زادشم یکی بوده مثل تو دیگه بی عقل و شعور

بنده به شخصه از شما بالاخص مادر و خانواده محترمتون عذرخواهی می‌کنم

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه