ابجیم بهم زنگ زد امروز کلی پشت تلفن گریه کرد میگه از مدرسه دخترش زنک زدن خواستند رفته مدیر زنگ زده رییس اداره آموزش و پرورش اون ناحیه رو خواسته پدر مادر چند تا دیگه از همین دانش آموزا
دخترش و دوستاش تو نماز خونه مدرسه همجنس بازی کردن و مدیر گردن همشونو به مادراشون نشون داده سیاه و کبود بوده حالا ابحیم هنوز به شوهرش نگفته انقد میزنع تو سرش میگه من ذرع ای تو تربیتش کوتاهی نکردم با نون حلال بچمو بزرگ کردیم اینحوری شده انقد جوش زده و گریه کرد پست تلفن دلم خون شد دخترشو کتک زده اونم رفته تو اتاق درو بسته رو خودش گفتم با کتک حل نمیشه پرو تر میشه میبینی دست به کار خطرناکی میزنه
اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره دیگه جن و هرچی که فکرمی مقصره ،،،،،،به جز اون انسان!چون انسان عقل و اراده و فهم ندارع
گفتم انسانم تقصیر داره چون باعث میشه جن وارد زندگیش بشه تسلط پیدا کنه اگر خود انسان جلوشو نگیره بدتر میشه آخرت خود انسان خراب میشه جنم فقط ایشون نیست جد و آبادشم به ورطه ی فساد میکشونه
چه مدیر عوضی ایای بابابه اون مدیر احمق بفهمونن با صلح حل کنه و برهبعدش خودت خواهرزادت رو بیار و یه ش ...
به نظرت کلمه ای که به مدیر گفتی لایق دانش آموزان نیس؟؟؟ مگه مدرسه جا این کارا هس
اتفاقا احسنت به مدیر
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
واقعا خاک تو سر مدیر کنمرئیس اداره اموزش پرورش همون ناحیه چیکار کنه مثلا. چرا به جای اینکه با مشاور ...
چون حقشونه ابروشون بره
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻