2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 232734 بازدید | 477 پست
اتفاقن خیلی کارا رو اقایون میکردندمثل یه بار جوج زدیم و خرید و بیشتر رانندگی و ..با اقایون بود

عزیزم نکنه مثلا شما ۳تاخانم با بچه میخواستید جوجه کباب کنید بزارید دهن مردا!یا شما برید خرید

خب وظیفه اشونو انجام دادن!

اینا وظیفه های سفرشون بود

پدری کردن شوهر بودن جدا از این هاست!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

شما دوست هستید نون و نمک همدیگر رو خوردین همیشه با صمیمیت بوده حالا ایندفعه یکم بد گذشته به نظرم فراموش کنید دعوا زنو شوهر بارون بهاریه شدیده ولی زود تموم میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که چی عزیزم دعوا زن و شوهر کنار دیگران برای شما چه جذابیتی داشت که تاپیک زدید ایا اکر خودتون هم ...

احتمالا میخاد بگ ببین من چقد بافهم و شعورم و تو جمع و مسافرت خوبم اما اون ادایی بود این ک اومد در موردش تایپک زد اون یکی خانمه نشستن با مجرده غیبتش رو کردن شوهرشم ک اینجوری انشالله دیگ هیچوقت نهاد با این جمع جایی بره

بله منم موافقماما شمال دیگه فکر کنم عادی باشه همه دلشون بخواد یه وعده ماهی بخورنبعدم خسته بودیم بچه ...

منم پسر یک سال و نیمه دارم با دختر ۸ ساله آخر تابستون رفتیم تبریز یعنی ازبس شلوغ بود جا پیدا نکردیم دو شب تو چادر خوابیدیم بدون رختخواب لباس وحوله رو کردیم بالش

ولی میخندیدیم می‌گفتیم اینا همه خاطره میشه😅

تو ارومیه هم باز هتل‌ها همه پر بود کثیف ترین مسافرخانه گیرمون اومد کفش یه چیزی انداختم رو تخت هم ملحفه  تمیز برده بودم کشیدم راحت خوابیدیم

گاهی هم شرایط باشه هتل ۵ ستاره هم میگیریم 

کسی میره مسافرت باید تحمل و جنبه بالایی داشته باشه بعدشم منم شیر میدم ولی همه غذاهارو میخورم هیچ ادایی در نمیارم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اسی دیگه بااونا نرین سفر

چی بگم والا

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

این دوست شوهرت و زنش من و شوهرم بودیم😂😂

البته من خداوکیلی نق نزدم شوهرم گفت برو تو ماشین دامادمون بشین من گفتم نه تو ماشین خودمون راحتترم (‌ برادرشوهرمینا با ماشین ما بودن کولر ماشین خراب شد از اون طرف دامادشون واااقعا هیزبازی درمیاورد بدم میومد برم ماشین اونا بشینم ) خلاصه دعوامون شد😂 هنوزم یادم میفته حالم بد میشه

ببین خانم نق نقو بوده درست ولی خب مرده هم نباید مینشسته غذا میخورده دیگه یا مثلا باید حواسش ب زن و بچشم بوده

اینم مثل شوهر من قاطی کنه بد قاطی میکنه😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من کلن ادم منعطفیمراستش اهل وسواس و ادا و اینا نیستمهر جا باشه میخوابمهر چی بشه میخورمکلن راحتم .... ...

من رو خورد و خوراکم حساس نیستم با یه چیزی خودمو سیر میکنم

ولی رو جای خواب و استراحتم خیلی حساسم 

هر جا برم با خودم زیر انداز بزرگ و رخت خواب میبرم ادا هم در نمیارم که مسافرت کوفت دیگران کنم

بعضیا مسافرت جمعی بهشون نیومده

البته به نظرم تو این مورد زن و شوهر هر دو مقصر بودن 

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

احتمالا میخاد بگ ببین من چقد بافهم و شعورم و تو جمع و مسافرت خوبم اما اون ادایی بود این ک اومد در مو ...

چقدر ادم بی منطقی هستی اون عنتر خانوم ادایی گند زده تو مسافرت بقیه حتما فکر میکرده دختر شاهه بقیه هم بله قربان گو 

اشتباه از خانومه بود اشتباه آقا هم این بود که نشست و غذا خورد دالبته اگه زنه نق نقو باشه مرده هم خسته شده دبگه

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

ما که دوست خانوادگی نداریم کلا نه خودم نه شوهرم خوشش نمیاد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖