2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 210616 بازدید | 477 پست
من کلن ادم منعطفیمراستش اهل وسواس و ادا و اینا نیستمهر جا باشه میخوابمهر چی بشه میخورمکلن راحتم .... ...

اینجور خوبه

ما یه دفعه رفته بودیم جایی باید شب می موندیم

یه خانمه بنده خدا وسواس داشت اصلا نمیتونست هر چیزی رو بخوره

اخر سر ماست خورد بانون

چقدر همراهانمون پشت سرش حرف زدن

چقد دلم براش سوخت

فقط بهشون گفتم دست خودش نیست سختشه وسواس داره

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا میخاد بگ ببین من چقد بافهم و شعورم و تو جمع و مسافرت خوبم اما اون ادایی بود این ک اومد در مو ...

اره والا ادم اینطور دوست داشته باشه نیازی به دشمن نداره. 

سیصد بار نون و نمک همدیگرو خوردن ولی یه دعوا کوچیک رو نمیتونن میون خودشون نگه دارن. 

این درس عبرت هست برای ما که فرق دوست و دشمن به یه جروبحث بنده. 

اگر نه دوست اگر نون و نمک شناس باشه اینطور مسائل رو همون دقایق اول فراموش میکنه بازگو هم نمیکنه راحت بگم اون لحظه رو به تاریخ پیوند میزنه. 

آخر آشتی کردن با هم ؟

تو ماشین نمیدونم

ولی شب که بعد دعوا خوابیدیم

خیلی اون روز لب ساحل خسته شدیم

فرداشم زود حرکت کردیم

حالا تو ماشین نمیدونم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
نمیگم بله قربان گو میگم حداقل شوهرش آدم می‌بود یکم همین تو منطق داری بس گلم

صدرصد مثل تو باعث ازار و اذیت بقیه نیستم عزیزم سعی میکنم مسافرت که باب میل نیست نرم رفتم هم خودم‌ وفق میدم 

منم مسافرت دوست ندارم اونم با دوست بیشتر عذاب میمونه برام تا لذت البته من برون ریزی ندارم ولی مثل او ...

بخدا با دوست خوبم خیلی باحاله

دوست پایه هست

چارتا کار و رفتار هیجان انگیز

مثلن ما تا دیر وقت اهنگ و بازی گروهی و ....

با خانواده نمیشه اینا خیلی

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
حتما قشم رفته بودین

نه گلم شمال بودیم 

چقدر ادم بی منطقی هستی اون عنتر خانوم ادایی گند زده تو مسافرت بقیه حتما فکر میکرده دختر شاهه بقیه هم ...

هرررر چی عزیزم شما دوست داری با یه نفر سالها رفت و امد کنی نون نمک بخوری یه بار دعوات رو بیاد تو ملا عام جار بزنه؟ 

حالا چندین بار باهم رفتن بیرون این بار اینطوری شده این و باید دوستان دیگه فراموووش کنن. 

و اون لحظه کر و لال از مسافرت برمیگشتن ایا برای خودتون هم پیش بیاد دوست دارید دوستانتون اینطور برخورد کنن؟ 

چه زن تو ک* ن نرویی مگه بقیه بچه نداشتن ؟ ادم نیستنس اونا عوقم‌ گرفت از اخلاقش

😂😂😂

نمیری با این حرفت

صدرصد مثل تو باعث ازار و اذیت بقیه نیستم عزیزم سعی میکنم مسافرت که باب میل نیست نرم رفتم هم خودم‌ وف ...

اخ بمیرم برات چقد آرومی نفهم بودنت از اینجا مشخص حتی نمیتونی نظری ک باب میلت نیس بخونی و ساکت بمونی

بعضی ها کلا بد مسافرت هستن من و شوهرم وبچم با دوتا داداشام و زنوبچه هاشون یبار رفتیم سفر داداش کوچیکم خوب بود اما بزرگه از همه چیز ناراضی بود وایراد میگرفت

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم