2777
2789
عنوان

بچه ها من شبا میترسم

127 بازدید | 16 پست

همش میترسم از خوابیدن یکی بیدار بمون منم مشکلی ندارم راحت میخابم روحیه شدیدااااا حساسی دارم یه فیلمی دیدم درمورد جنو اینا ترس بجونم انداخته یه هفتس کسی بود مثل من؟

انقد فیلم ببین تا برات عادی شه یه مدت ژانر مورد علاقم ترسناک بود الان انقد عادی شدن نمیترسم تازه تنهایی بدون نورم میبینم هیچ حسیم نمیده به این فک کن که اونا از ادما میترسن و جایی که امواج الکترونیک و انسان باشه نمیرن این ثابت شده😂🤣

انقد فیلم ببین تا برات عادی شه یه مدت ژانر مورد علاقم ترسناک بود الان انقد عادی شدن نمیترسم تازه تنه ...

الان تو بدتر وجودشونو اثبات کردی 👀😂🤧

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقد فیلم ببین تا برات عادی شه یه مدت ژانر مورد علاقم ترسناک بود الان انقد عادی شدن نمیترسم تازه تنه ...

واقعاااااا؟؟؟؟؟؟نمیدونم چرا روحیم انقد گوهیه بچه ها میشین جلوم فیلم میبینن عین خیالشونم نیس من فیلمی ک یه ماه ازشم بگذره باز میترسم

واقعاااااا؟؟؟؟؟؟نمیدونم چرا روحیم انقد گوهیه بچه ها میشین جلوم فیلم میبینن عین خیالشونم نیس من فیلمی ...

وااایییی درکت میکنم بخدا مامان منم اینجوره ببین بعضی وقتا پشت صحنه این فیلمارو ببین خندت میگیره 🤣🤣🤣

واقعا نمیترسی شما؟

نه بخدا ادم چرا باید بترسه در واقعیت اینه که تمام جنیان و شیاطین به انسان سجده کردن مثه سگ ازمون میترسن نمیتونن نزدیکمون بشن خداوند هم اجازه اش رو نداده بهشون با خیال راحت بخواب اون تازه از ما میترسه🤣🤣🤣🤣

واقعاااااا؟؟؟؟؟؟نمیدونم چرا روحیم انقد گوهیه بچه ها میشین جلوم فیلم میبینن عین خیالشونم نیس من فیلمی ...

بچه های شجاعی داری من فیلم ترسناک میدیدم تا چند ماه شبا خواب نداشتم 😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه های شجاعی داری من فیلم ترسناک میدیدم تا چند ماه شبا خواب نداشتم 😂

میگم بچه ها منظورم بچه های فامیل بچم کجا بود خاهر خخخخخخخخ اوووه پس مثل همیم دوتا ترسو الان این دوستمون چقد راحت بدخورد کرد میبینخ زنداداشمم مسخرم میکرد میگفت همین پریشب دیدیم براساس واقعیت بود اصلنم براش مهم نبود