2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 213933 بازدید | 477 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیه نگن چشم شوهر احمقش بگ چشم

میتونست درست حرفشو بزنه و مسافرت به دهن خودشو بقیه زهر نکنه،عین آدم بگه غذاتو که خوردی یجا دیگه نگه دار برا ما یچی دیگه بخر، شکم انقدر عزیزه حالا ...نه که قهر کنه بره بیرون، یکی که بخواد بحث کنه اینکارارو میکنه 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

به نظر من باید سر یه چیز الکی مسافرت رو برای همه تلخ کنی 

ما هم یه سری رفته بودیم مسافرت رستوران نرفتیم ولی گفتن شام همگی فلافل بخوریم. همه هم گفتن مشکلی نیست بگیریم 

وقتی فلافلا رو اوردن 

دختر خاله شوهرم اخماش تو هم بود فلافل رو از دست شوهرش نگرفت 

گفت تو واقعا نمیدونی من فلافل نمی‌خورم ؟

شوهرش گفت خب  دعوا نداره که یه چیز دیگه میگیرم 

دعوا و قهر راه انداخت که تو اصلا از من نپرسیدی نظر تو چی هست نظر جمعی که پرسیدن میخواستی بگی خانم من فلافل 

نمیخوره یه کوفت و زهر مار دیگه ای براش بگیرم

هر چی میگفتن آقا بس کنید دیگه یه فلافل که دیگه این چیزا رو نداره هی بحث رو کشش میداد دوباره می‌گفت اصلا بحث این چیزا نیست. همیشه همین جوری هست همیشه هیچی حالیش نیست 

هی شوهرش خودش رو کنترل میکرد که چیزی نگه اما اون کوتاه نمیومد  واقعا مسافرت رو برای هممون خراب کرد 

🤦🏻‍♀️💔

فکر میکنم دلش از جای دیگه پر بوده 

همون خانمی که شما هم میگی احتمالا اعصابش به خاطر بچه ها خرد بوده 

از نظر من مشکل دوتا بچه نیست مشکل عدم درک از زندگی دسته جمعی مثل مسافرت رفتنی هست که شما رفتید . اگر ...

دقیقن حرف شما متین

مسافرت یعنی یکمم سختی در کنار شادی 

خوب معلومه ویلا که میری قبل تو ۱۰۰ نفر اونجا بودن

دیگه باید راه اومد 

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
من مامانم ازون اداییاس. نق بزنه . مخ ادمو تیلیت کمه. واسه همین یاهاش کسی مسافرت نمیره.‌. این اقا قشن ...

احیانا خواهر نیستیم با مامانم رفتیم مسافرت کل مسیر خواب بود رسیدیمم از همه خسته تر بود خوابشو می‌رفت میخواست بره گردش که ما خسته بودیم 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
بله ممکنهدر هر صورت اگه آقا یه مقدار بیشتر همدل بود با خانمش این دعوا اتفاق نمی افتاد

بنظرم اون که اخلاق زنش رو میدونست یا نباید میوردش مسافرت یا باید براش غذا ی خاص خودش رو درست میکرد و یه چیزی برای بهونه هاش داشت 

با ادم بد سفر مسافرت اشتباهه

من خودم بچه کوچیک دارم نزدیک پنج ساله سفر نرفتم به خاطر بچم که هم اون اذیت نشه هم من هم ادمای دیگه 

شاید واقعا سوهره حق داره ار کجا معلوم نمیشه که همیشه زنا حق داشته باشن 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

کلا نمیدونم چرا ولی ما فامیل مادری خاله هاش و دایی هاش میرفتیم ۱ بار دعوا شد ۲ بار دعوا شد ۳ بار دع ...

مسافرت دسته جمعی نباید ساز مخالف بزنی، همه با یچی راضی باشم یکی هی نق بزنه هی بگه نه فلانه بهمانه ...خب نیا تو که اینجوری

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻