2777
2789
عنوان

برند ماکارونی که این مدت باعث مسمومیت

| مشاهده متن کامل بحث + 13558 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول ک ممکنه شایعه باشهدوما اینکه بالای هزار تا از اون ماکارونی تو کل کشور توزیع شدهچرا فقط3 تا مسموم ...

تو ایسنتا دیدمش ولی میگفتن بالای ده نفر بودن که مسموم شدن فقط این خانواده کشته هم داشته 

بله من دیدم دوتا بچه تهرانی بودن یکی هم اهواز

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

ماکارونی  زرنام  بوده علت اصلی اش هم ظاهرا تولیدات سالهای قبل رو  بخاطر  افزایش قیمت با بسته بندی جدید  عرضه شده و باعث مسمومیت  شده فعلا تو‌ وزارت بهداشت دارند بررسی میکنند گرچه این هم ماست مالی میشه  همچنین  وقتی چند تا  شهر  یکدفعه مسمومیت  ایجاد  میشه یعنی یه مشکلی  هست ضعف سیستم ایمنی و....فقط بهانه است چرا  زودتر  مریض نشدن ؟ وقتی آدم بزرگ و کوچک و .....تو  چند روز  مسموم و فوت می کنند یعنی موضوع مهمتر از چیزی است که مطرح شده 

سلام بچه ها من یه ده روز پیش به مدت 3 روز دل درد شدید در حد غش داشتم همراه با بی حالی و سرگیجه و بی اشتهایی

شکمم هم کار نمیکرد

اصلا نفهمیدم دلیلش چی بود 

فقط الان که این صحبت ها رو شنیدم یادم اومد یه ماکارونی فرمی گرفته بودم مارک زرماکارون نیم دایره ای بود دل دردم 

از ساعت 6 عصر میومد سراغم تا 12 شب بعد خودبه خود خوب میشد دوباره از فردا عصرش تا سه روز اینجور بودم 

روز اولی هم شدید تر بود

چون سالاد ماکارونی درست کرده بودم شوهرم دوس نداره و و نخورد و فقط من دل درد داشتم بچه هم نداریم 

🌱🌺درجهان تنها یک راه هست و آن هم* راه راست*🌺🌱
چرت وپرته

بچه ها لطفا بخاطر شکمتون زود نگید چرته و ازین حرفا.. 

بهتره بلخره ما ایرانی‌ها هم مث بقیه دنیا آگاهی و سواد و مطالعمون زیاد کنیم تا بدونیم دور وبرمون چی میگذره.. یه کم مطالعه و تحقیقات خودتون بالا ببرید تا بدونید چقدر از دنیا عقبید ملت قهرمان ایران

نگفتن اسمشو هرچیم پرسیدن چیزی نگفتن

من زر ماکارون گرفتم و سه روز تمام از درد معده افتادم 

فک میکردم بخاطر ذرت که ریختم داخلش الان فهمیدم چه خبر بوده

شایعه ساختن احتکارش کنن ک بعدا گرونش کنن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.