2777
2789

دو روز دیگه یک ماهش میشه.تو خواب که هست زور می نه قرمز میشه گریه می‌کنه همون‌جوری دوباره خواب می‌ره .با دل درد دوباره از خواب میپره .شیرخشک میخوره و سه روزه شکمش کار نکرده نمی‌دونم چکار کنم دلم آتیش میگیره اینجوری میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم باید ببری دکار شکمش کار کنه 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خوب عزیزم باید ببری دکار شکمش کار کنه

دکتر

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

نی نی منم همینه و امروز یک ماهش شد

شیر خشکشو عوض کن حتما سنگینه

شکمشو برعکس عقربه های ساعت ماساژ بده

پاهاشو تووشکمش جمع کن و دوچرخه بزن

از داروخونه فولوس بگیر بده بخوره

قطعا یبوستش واسه شیرخشکه

ببین حرفمو گوش کن مامان سه تا بچه کوچولئم باشه؟؟؟

شیاف گیلیسیرین بگیر ی کوچولو ازش بکن بزار تو مقعد بچه نگو دردش میاد سختشه و ازاین حرفا بزار تو مقعدش بزار بره تو به یک ربع  نمیرسه یکم نق میزنه  پی پی میکنه 

در کل حتما میدونی بچه نوزاد کولیک داره خوب میشه تحمل کن تو نوزادا تا ده روز شکم کار  نکردن طبیعیه ولی من به سه روز میرسید ی تیکه کوچیک شیاف گیلیسیرین میزاشتم تمام