2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 132049 بازدید | 477 پست
هی غر هی بهونه این بیچاره ها به هر یاز تو رقصیدنخانمه هم میگفت : برو بابا تو از اولم بچه نمی خواستی ...

درسته خانمه می تونست کمی بیشتر صبوری کنه

ولی مرده دیگه خیلی بیشعوره 

معلومه که باید برای بچه ت دنبال پوشک و آبجوش باشی و وظیفته انجام بدی 

بچه که فقط مال زن نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بر خلاف همه ک زنه رو درک نمیکنن و حق رو ب بقیه میدن . من حق رو به زنه میدم چون مشخصه دلش از شوهرش پر ...

بله دقیقا منم تو همچین شرایطی بودم

همسرم فکر می‌کرد خیلی بهم لطف کرده با دوتا بچه کوچیک منو فرستاده مسافرت درصورتی که خستگی من از کارای بچه هاس

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

مرده مدام تکرار که نگفتم دوتا با هم نیار

نگفتم ول کن

نگفتم مسافرت با بچه سخته نق نزنی بعدن

مدام میگفت اخه دفعه اولش نیست هر وقتم با خانواده خودش میریم اینا عادتشونه یکی از یکی ادایی تر

وسط مسافرت باید مادرش پاشه سه مدل غذا بزاره 

دیگه اخراش شوهرم و یکی دیگه از دوستاش یکم سره مرده داد و اینا کردن ساکت شد رفت تو اتاق

فرداشم جمع کردیم اومدیم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

چقدر سخت گرفته 

ماهی دوست نداشته بال و کتف 

هیچکدوم دوست نداشته مینست شما مییخوردین بعد سر راه برگشتنه یه غذا دیگه یا ساندویچ میخرید برای خودش 

از بقالی میگفت ساندویچ آماده 

به نظرم موضوع غذا نبوده 

یا من اشتباه میکنم؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خب چقدربدم میاد توجمع یکینق بزنه

خدایی نق نقو بود

ببین مسافرت خونه خودت نیست دیگه

ممکنه ویلا بری یکمم کثیف بااشه

رستوران خوب گیرت نیاد یه جا معمولی مجبور شی بری

یا وقت نهار و شامت دیر بشه دیگه

اصلن ویژگی مسافرت اینه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

مسافرت کوفت شد که 

والا با بچه کوچیک مسافرت طولانی اشتباهه ادم خسته میشه کم میاره 

چه بد زن و شوهر باهم مشکلات خونوادگیشونو سفره کردن 

هردو مقصرن 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫